Kaymakam Güler vatandaşlarının yanında

GEBZE 06.05.2021 - 12:44, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kaymakam Güler vatandaşlarının yanında

‘Gönülden Gönüle’ projesinin Ramazan ayı ziyaretleri kapsamında her gün Gebze’de yaşayan hanelere misafir olan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ilk ziyaretini Sultan Orhan Mahallesinde ikamet eden 6 aileye gerçekleştirdi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimlerini sağlayan hasta, engelli ve yardıma muhtaç ailelerin sorunlarını dinleyen Kaymakam Güler ailelerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyerek beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine ailelerin isteklerinin imkanlar dâhilinde yerine getirilmesi talimatını verdi. Daha sonra Mustafapaşa Mahallesinde ikamet eden 11 aileyi ziyaret etti. İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİ ZİYARET ETTİ Akabinde Barış Mahallesinde yaşayan 6 aileyi ziyaret eden Kaymakam Güler maddi durumu iyi olmayan yardıma ve bakıma ihtiyacı olan vatandaşları tespit ederek “Onların her türlü ihtiyaçlarının imkânlar ölçüsünde karşılanması sosyal devlet olma ilkesinin gereğidir” dedi. Pandemi koşullarına göre ziyaret edilen tüm ailelere nakit, gıda paketi, ailelerin küçük çocuklarına oyuncak ve kitap vererek onlarla ilgilenen Kaymakam Mustafa Güler çocukları hediyelerle sevindirdi. Kaymakam Güler’e teşekkür eden aileler ise “Sayın Kaymakamımızdan Allah razı olsun bize gösterdiği ilgi için kendisine çok teşekkür ediyoruz evimize kadar gelip sorunlarımızı dinlemesi bizleri mutlu etti” dediler.

‘Gönülden Gönüle’ projesinin Ramazan ayı ziyaretleri kapsamında her gün Gebze’de yaşayan hanelere misafir olan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ilk ziyaretini Sultan Orhan Mahallesinde ikamet eden 6 aileye gerçekleştirdi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimlerini sağlayan hasta, engelli ve yardıma muhtaç ailelerin sorunlarını dinleyen Kaymakam Güler ailelerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyerek beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine ailelerin isteklerinin imkanlar dâhilinde yerine getirilmesi talimatını verdi. Daha sonra Mustafapaşa Mahallesinde ikamet eden 11 aileyi ziyaret etti.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİ ZİYARET ETTİ

Akabinde Barış Mahallesinde yaşayan 6 aileyi ziyaret eden Kaymakam Güler maddi durumu iyi olmayan yardıma ve bakıma ihtiyacı olan vatandaşları tespit ederek “Onların her türlü ihtiyaçlarının imkânlar ölçüsünde karşılanması sosyal devlet olma ilkesinin gereğidir” dedi. Pandemi koşullarına göre ziyaret edilen tüm ailelere nakit, gıda paketi, ailelerin küçük çocuklarına oyuncak ve kitap vererek onlarla ilgilenen Kaymakam Mustafa Güler çocukları hediyelerle sevindirdi. Kaymakam Güler’e teşekkür eden aileler ise “Sayın Kaymakamımızdan Allah razı olsun bize gösterdiği ilgi için kendisine çok teşekkür ediyoruz evimize kadar gelip sorunlarımızı dinlemesi bizleri mutlu etti” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.