Kaya, “Yasaklar, vaka düşüşünü etkileyecek!”

SİYASET 21.04.2021 - 14:12, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kaya, “Yasaklar, vaka düşüşünü etkileyecek!”

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe toplantısını online gerçekleştirdi. Toplantıda gündem koronavirüs olurken, İlçe Başkanı Recep Kaya yasakların sıkılaşmasıyla vakaların düşeceğini söyledi. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe toplantısını pandemi koşulları nedeniyle online olarak gerçekleştirdi.  Recep Kaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya partililer online katılarak ilgi gösterdi. Çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda partililer, yerel ve genel siyaset hakkında konuşurken görüşlerini ifade ettiler. AK Parti Gebze yöneticilerinin karşılıklı görüşlerini ifade ettiği toplantıda yerel ve genel gündem, üye çalışmaları, saha çalışmaları, yapılanlar bundan sonra yapılacak olanlar masaya yatırılırken AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek toplantıya katılan partililere teşekkür ettiğini kaydetti. Başkan Kaya, “Memleket için Gebze için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz, hayırlı işler yapıyoruz” şeklinde konuştu. “GÜZEL GÜNLER YAŞAYACAĞIZ” Gebze ve Gebze bölgesi için sürekli sahada olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Recep Kaya, “Sahadayız, her zaman odluğu gibi bundan böyle de sahada olacağız. İnşallah bu salgın günleri sonrasında ülke olarak Gebze olarak güzellikler yaşayacağız. Biraz daha sabretmemiz gerekiyor, aşı çalışmaları yolunda ilerliyor. Vakaların düşeceğine inanıyorum, yasakların da katkısı olacaktır. İnşallah bu ülkenin birliği güzelliği aynı şekilde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe toplantısını online gerçekleştirdi. Toplantıda gündem koronavirüs olurken, İlçe Başkanı Recep Kaya yasakların sıkılaşmasıyla vakaların düşeceğini söyledi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe toplantısını pandemi koşulları nedeniyle online olarak gerçekleştirdi.  Recep Kaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya partililer online katılarak ilgi gösterdi. Çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda partililer, yerel ve genel siyaset hakkında konuşurken görüşlerini ifade ettiler. AK Parti Gebze yöneticilerinin karşılıklı görüşlerini ifade ettiği toplantıda yerel ve genel gündem, üye çalışmaları, saha çalışmaları, yapılanlar bundan sonra yapılacak olanlar masaya yatırılırken AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek toplantıya katılan partililere teşekkür ettiğini kaydetti. Başkan Kaya, “Memleket için Gebze için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz, hayırlı işler yapıyoruz” şeklinde konuştu.

“GÜZEL GÜNLER YAŞAYACAĞIZ”

Gebze ve Gebze bölgesi için sürekli sahada olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Recep Kaya, “Sahadayız, her zaman odluğu gibi bundan böyle de sahada olacağız. İnşallah bu salgın günleri sonrasında ülke olarak Gebze olarak güzellikler yaşayacağız. Biraz daha sabretmemiz gerekiyor, aşı çalışmaları yolunda ilerliyor. Vakaların düşeceğine inanıyorum, yasakların da katkısı olacaktır. İnşallah bu ülkenin birliği güzelliği aynı şekilde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.