KARARLARDAN VATANDAŞA VE ESNAFA YARDIM ÇIKMADI!

SİYASET 27.04.2021 - 16:15, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KARARLARDAN VATANDAŞA VE ESNAFA YARDIM ÇIKMADI!

Haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Alınan kararda vatandaşın özellikle esnafın geçimini dikkate alıp maddi anlamda oluşacak mağduriyetlere karşı hiçbir yardım ifadesi geçmedi” dedi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını koronavirüs pandemisi sebebi ile yine online gerçekleştirdi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel’in başkanlık ettiği toplantıda, bayram sonuna kadar açıklanan tam kapanma tedbirleri damga vurdu. Toplantıda konuşan Başkan Türel, “Bayram sonuna kadar açıklanan tam kapanma Covid salgınının önüne geçilmesi açısından önemli bir karar. Ancak alınan kararda vatandaşın özellikle esnafın geçimini dikkate alıp maddi anlamda oluşacak mağduriyetlere karşı hiçbir yardım ifadesi geçmedi. Yapılan kongreleri aklımıza getirdiğimizde,  bu mübarek ayı ve bayramımızı o yapılan kongrelere resmen feda ettiğimizi görmek bizleri derinden üzüyor. Özellikle maddi anlamda mağdur olacak insanlarımıza adeta ne haliniz varsa görün denildi” açıklamasında bulundu.

Haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Alınan kararda vatandaşın özellikle esnafın geçimini dikkate alıp maddi anlamda oluşacak mağduriyetlere karşı hiçbir yardım ifadesi geçmedi” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını koronavirüs pandemisi sebebi ile yine online gerçekleştirdi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel’in başkanlık ettiği toplantıda, bayram sonuna kadar açıklanan tam kapanma tedbirleri damga vurdu. Toplantıda konuşan Başkan Türel, “Bayram sonuna kadar açıklanan tam kapanma Covid salgınının önüne geçilmesi açısından önemli bir karar. Ancak alınan kararda vatandaşın özellikle esnafın geçimini dikkate alıp maddi anlamda oluşacak mağduriyetlere karşı hiçbir yardım ifadesi geçmedi. Yapılan kongreleri aklımıza getirdiğimizde,  bu mübarek ayı ve bayramımızı o yapılan kongrelere resmen feda ettiğimizi görmek bizleri derinden üzüyor. Özellikle maddi anlamda mağdur olacak insanlarımıza adeta ne haliniz varsa görün denildi” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.