“Kahvehaneci esnafına 17 Mayıs’a kadar kapatma”

GÜNDEM 15.04.2021 - 14:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Kahvehaneci esnafına 17 Mayıs’a kadar kapatma”

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, “Kahvehaneci, kıraathaneci esnafına 17 Mayıs 2021 tarihinde kadar kapatma geldi. Yani 33 gün” dedi. Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, tüm esnafa iki haftalık ancak kahvehaneci ve kıraathaneci esnafına 17 Mayıs 2021 tarihinde kadar kapatma gelmesine tepki gösterdi. Başkan Beşiroğlu esnafın çok zor durumda olduğunu söyledi. Esnafın maddi sıkıntılar nedeni ile bunalıma girdiğini ve psikolojisinin bozulduğunu dile getiren Beşiroğlu sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. ÇARESİZ KALDILAR Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Hükümetimizin almış olduğu karar gereği ramazanın ilk iki haftasında kısmi kapanma getirildi esnaf adına. Fakat kahvehaneci, kıraathaneci esnafına 17 Mayıs 2021 tarihinde kadar kapatma geldi. Yani 33 gün. Hani iki haftaydı kapanma? Artık sayfamda bugünden sonra kahveci ve kıraathaneci esnafın sadece yaşadıkları ile ilgi paylaşım yapacağım. İlk öncelik yaşadıklarını hazmedeyip intihar edenler ve sonra ailevi olarak yaşadıklarını ve nasıl çaresiz kaldıklarını. Tabi izinlerini ve müsaadelerini aldığım sürece. Mevla’m yar ve yardımcımız olsun.”

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, “Kahvehaneci, kıraathaneci esnafına 17 Mayıs 2021 tarihinde kadar kapatma geldi. Yani 33 gün” dedi.

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, tüm esnafa iki haftalık ancak kahvehaneci ve kıraathaneci esnafına 17 Mayıs 2021 tarihinde kadar kapatma gelmesine tepki gösterdi. Başkan Beşiroğlu esnafın çok zor durumda olduğunu söyledi. Esnafın maddi sıkıntılar nedeni ile bunalıma girdiğini ve psikolojisinin bozulduğunu dile getiren Beşiroğlu sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

ÇARESİZ KALDILAR

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Hükümetimizin almış olduğu karar gereği ramazanın ilk iki haftasında kısmi kapanma getirildi esnaf adına. Fakat kahvehaneci, kıraathaneci esnafına 17 Mayıs 2021 tarihinde kadar kapatma geldi. Yani 33 gün. Hani iki haftaydı kapanma? Artık sayfamda bugünden sonra kahveci ve kıraathaneci esnafın sadece yaşadıkları ile ilgi paylaşım yapacağım. İlk öncelik yaşadıklarını hazmedeyip intihar edenler ve sonra ailevi olarak yaşadıklarını ve nasıl çaresiz kaldıklarını. Tabi izinlerini ve müsaadelerini aldığım sürece. Mevla’m yar ve yardımcımız olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.