KIYAFETLER, GİYSİ KUMBARASINDA DEĞİL YERLERDE!

GEBZE 27.04.2021 - 09:56, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KIYAFETLER, GİYSİ KUMBARASINDA DEĞİL YERLERDE!

BU MANZARALAR HİÇ YAKIŞMIYOR
Sıfır Atık Projesi kapsamında Gebze’de birçok noktada yer alan kumbaraların etrafına bazı kendini bilmezler tarafından pek çok eski giysi gelişigüzel atılıyor. Kumbaranın içini kullanmak yerine çevreye atılan giysiler tepki çekerken oldukça çirkin ve kötü görüntülerin yaşanmasına da sebep oluyor. Gebze Belediyesi tarafından Sıfır Atık projesi kapsamında, giysi kumbaralarında toplanan kullanılabilir giysiler temizlenip ütülendikten sonra Elden Ele Gönül Çarşısı’nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Kentin pek çok noktasına yerleştirilen kumbaralar vatandaşın hizmetine sunulurken bazı giysi kumbaralarının hali ise ne yazık ki içler acısı. Köşklü Çeşme Mahallesinde bulunan giysi kumbaraları bakımsız ve perişan halde karşımıza çıkarken çevre sağlığını da riske atıyor. Etrafa gelişigüzel atılmış giysiler gören vatandaşların tepkisini çekiyor. “BU İNSANLARDAN ŞİKAYETÇİYİZ” Kumbara etrafına bazı kendini bilmezler tarafından atılan eski giysiler vatandaşın tepkisine neden olurken “Kumbaranın içine atmak yerine dışarıya atmak sahiden ayıp. Salgın döneminde bu görüntüler hoş değil ve ayrıca tehlike arz ediyor. Belediye ekipleri bu çirkin manzaraya son versin. Oldukça çirkin görüntüler söz konusu. Kumbaraların amacı, misyonu bu değil. Bu kendini bilmezlerden şikayetçiyiz” diyerek konuya sert tepki gösterdiler.
BU MANZARALAR HİÇ YAKIŞMIYOR

Sıfır Atık Projesi kapsamında Gebze’de birçok noktada yer alan kumbaraların etrafına bazı kendini bilmezler tarafından pek çok eski giysi gelişigüzel atılıyor. Kumbaranın içini kullanmak yerine çevreye atılan giysiler tepki çekerken oldukça çirkin ve kötü görüntülerin yaşanmasına da sebep oluyor.

Gebze Belediyesi tarafından Sıfır Atık projesi kapsamında, giysi kumbaralarında toplanan kullanılabilir giysiler temizlenip ütülendikten sonra Elden Ele Gönül Çarşısı’nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Kentin pek çok noktasına yerleştirilen kumbaralar vatandaşın hizmetine sunulurken bazı giysi kumbaralarının hali ise ne yazık ki içler acısı. Köşklü Çeşme Mahallesinde bulunan giysi kumbaraları bakımsız ve perişan halde karşımıza çıkarken çevre sağlığını da riske atıyor. Etrafa gelişigüzel atılmış giysiler gören vatandaşların tepkisini çekiyor.

“BU İNSANLARDAN ŞİKAYETÇİYİZ”

Kumbara etrafına bazı kendini bilmezler tarafından atılan eski giysiler vatandaşın tepkisine neden olurken “Kumbaranın içine atmak yerine dışarıya atmak sahiden ayıp. Salgın döneminde bu görüntüler hoş değil ve ayrıca tehlike arz ediyor. Belediye ekipleri bu çirkin manzaraya son versin. Oldukça çirkin görüntüler söz konusu. Kumbaraların amacı, misyonu bu değil. Bu kendini bilmezlerden şikayetçiyiz” diyerek konuya sert tepki gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.