JANDARMA, ESKİHİSAR’DA VATANDAŞLARI UYARDI!

ASAYİŞ 06.03.2021 - 16:39, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

JANDARMA, ESKİHİSAR’DA VATANDAŞLARI UYARDI!

Gebze Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Eskihisar’da ve feribot yolu üzerinde denetim yaptı. Jandarma ekipleri sosyal mesafe ve maske denetimi yaparak vatandaşlara uyarılarda bulunurken kurallara uymayan bazı vatandaşlara para cezası kesti. Gebze’nin en hareketli noktalarından Eskihisar’da jandarma maske denetimleri yaptı. Mesafe ve hijyen konusunda vatandaşların uyarıldığı denetimlerden bölgede bulunan herkesin memnun kaldığı gözlenirken, denetime İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, Eskihisar Mahalle Muhtarı Tayfun Özcan, zabıta ekipleri katıldı. Denetimlerde esnafları ve vatandaşları bizzat uyaran İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, koronavirüsün Eskihisar’da en aza inmesi için vatandaşlardan destek istedi. JANDARMADAN KADINLARA KARANFİL 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla kadın esnaflara ve sahilde gezen kadın vatandaşlara karanfil dağıtan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke ve Eskihisar Mahalle Muhtarı Tayfun Özcan kadınlar gününü de kutladı. Denetimlerde konuşan Binbaşı Eke, “Hep birlikte pandemi atlatacağız inanıyorum. Sorumluluk bölgemdeki tüm köylerde uygulama devam edecektir” dedi.

Gebze Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Eskihisar’da ve feribot yolu üzerinde denetim yaptı. Jandarma ekipleri sosyal mesafe ve maske denetimi yaparak vatandaşlara uyarılarda bulunurken kurallara uymayan bazı vatandaşlara para cezası kesti.

Gebze’nin en hareketli noktalarından Eskihisar’da jandarma maske denetimleri yaptı. Mesafe ve hijyen konusunda vatandaşların uyarıldığı denetimlerden bölgede bulunan herkesin memnun kaldığı gözlenirken, denetime İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, Eskihisar Mahalle Muhtarı Tayfun Özcan, zabıta ekipleri katıldı. Denetimlerde esnafları ve vatandaşları bizzat uyaran İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, koronavirüsün Eskihisar’da en aza inmesi için vatandaşlardan destek istedi.

JANDARMADAN KADINLARA KARANFİL

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla kadın esnaflara ve sahilde gezen kadın vatandaşlara karanfil dağıtan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke ve Eskihisar Mahalle Muhtarı Tayfun Özcan kadınlar gününü de kutladı. Denetimlerde konuşan Binbaşı Eke, “Hep birlikte pandemi atlatacağız inanıyorum. Sorumluluk bölgemdeki tüm köylerde uygulama devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.