İYİ PARTİLİ YÖNETİCİDEN ABD’YE SERT TEPKİ!

SİYASET 27.04.2021 - 09:59, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

İYİ PARTİLİ YÖNETİCİDEN ABD’YE SERT TEPKİ!

İYİ Parti İl yönetim kurulu üyesi Fevzi Kurt, Türkiye üzerine atılan soykırım iddiasını şiddetle kınadığını söyledi. Kurt yaptığı açıklamada, “Ülkemizi sözde ‘Ermeni Soykırımı' ile itham eden Amerika’yı bütün dünya Vietnam’da, Hiroşima'da, Afganistan’da ve Irak’ta eline bulaştırdığı milyonlarca mazlumun kanından tanımaktadır. Kendi tarihini Kızılderililere yaptığı soykırımla başlatan Amerika, ülkemizi ve tarihimizi masumlara kastetmekle ve sözde soykırımlarla itham edecek en son ülkedir. Bugün kim ne söylerse söylesin tarihe kulak verdiğimizde duyduğumuz; ülkemizin geçmişten bugüne kadar barışın, huzurun ve güvenin teminatı olduğudur” “BAYRAĞIMIZ MAZLUM VE MASUMLARIN UMUDU” “Bizim bayrağımız milletimize olduğu gibi aynı zamanda bütün mazlumlara ve masumlara da her zaman umut kaynağı olmuştur. Bu topraklarda farklı ırklar ve inançlar bin yıl barış içinde yaşamış, kimsenin canına ve malına halel gelmemiştir. Bu gerçek ortadayken I. Dünya Savaşı’nın zorlukları altında almış olduğumuz tehcir kararını manipüle ederek Türkiye’yi soykırımla anmak kimsenin haddi değildir. Bugün olduğu gibi yarın da yaptığı zulümlerle anılacak olanların iftiralarına tarih asla itibar etmeyecektir. Milletimiz bu coğrafyada Yunus’un, Mevlana’nın hoşgörü; Mustafa Kemal Atatürk’ün barış ilkesiyle yaşamış, yaşamaya da devam etmektedir. “ dedi.

İYİ Parti İl yönetim kurulu üyesi Fevzi Kurt, Türkiye üzerine atılan soykırım iddiasını şiddetle kınadığını söyledi. Kurt yaptığı açıklamada, “Ülkemizi sözde ‘Ermeni Soykırımı' ile itham eden Amerika’yı bütün dünya Vietnam’da, Hiroşima'da, Afganistan’da ve Irak’ta eline bulaştırdığı milyonlarca mazlumun kanından tanımaktadır. Kendi tarihini Kızılderililere yaptığı soykırımla başlatan Amerika, ülkemizi ve tarihimizi masumlara kastetmekle ve sözde soykırımlarla itham edecek en son ülkedir. Bugün kim ne söylerse söylesin tarihe kulak verdiğimizde duyduğumuz; ülkemizin geçmişten bugüne kadar barışın, huzurun ve güvenin teminatı olduğudur”

“BAYRAĞIMIZ MAZLUM VE MASUMLARIN UMUDU”

“Bizim bayrağımız milletimize olduğu gibi aynı zamanda bütün mazlumlara ve masumlara da her zaman umut kaynağı olmuştur. Bu topraklarda farklı ırklar ve inançlar bin yıl barış içinde yaşamış, kimsenin canına ve malına halel gelmemiştir. Bu gerçek ortadayken I. Dünya Savaşı’nın zorlukları altında almış olduğumuz tehcir kararını manipüle ederek Türkiye’yi soykırımla anmak kimsenin haddi değildir. Bugün olduğu gibi yarın da yaptığı zulümlerle anılacak olanların iftiralarına tarih asla itibar etmeyecektir. Milletimiz bu coğrafyada Yunus’un, Mevlana’nın hoşgörü; Mustafa Kemal Atatürk’ün barış ilkesiyle yaşamış, yaşamaya da devam etmektedir. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.