İYİ Partili Öztürk’ten CHP’ye destek!

SİYASET 14.04.2021 - 14:15, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

İYİ Partili Öztürk’ten CHP’ye destek!

İyi Parti Kocaeli İl Başkanvekili Özhan Aşkın Öztürk, Merkez Bankası rezervlerinden son iki yılda 128 milyar dolar eksilmesi ile alakalı , “Biz 128 milyar dolar nerede diye sormayalım mı?” açıklamasında bulundu. Merkez Bankası rezervlerinden son iki yılda 128 milyar doların eksildiği belirtiliyor. Muhalefet konuyu gündemde tutarken, CHP de bir kampanya başlattı. Muhalefetin tepkilerine İyi Parti Kocaeli İl Başkanvekili Özhan Aşkın Öztürk de katıldı ve ‘128 Milyar Dolar Nerede?’ sorusunu sosyal medya hesabı üzerinden sordu. Öztürk, “İnsanlar tane ile bebek bezi, domates alırken, fırına gelen teyzem ‘Bayat ekmek var mı’ diye soruyorken, biz 128 milyar dolar nerede diye sormayalım mı?” dedi.

İyi Parti Kocaeli İl Başkanvekili Özhan Aşkın Öztürk, Merkez Bankası rezervlerinden son iki yılda 128 milyar dolar eksilmesi ile alakalı , “Biz 128 milyar dolar nerede diye sormayalım mı?” açıklamasında bulundu.

Merkez Bankası rezervlerinden son iki yılda 128 milyar doların eksildiği belirtiliyor. Muhalefet konuyu gündemde tutarken, CHP de bir kampanya başlattı. Muhalefetin tepkilerine İyi Parti Kocaeli İl Başkanvekili Özhan Aşkın Öztürk de katıldı ve ‘128 Milyar Dolar Nerede?’ sorusunu sosyal medya hesabı üzerinden sordu. Öztürk, “İnsanlar tane ile bebek bezi, domates alırken, fırına gelen teyzem ‘Bayat ekmek var mı’ diye soruyorken, biz 128 milyar dolar nerede diye sormayalım mı?” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.