“İnsanımız bilinçli, kurallara uymayı sürdürelim”

SİYASET 18.03.2021 - 09:37, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“İnsanımız bilinçli, kurallara uymayı sürdürelim”

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, gündemi değerlendirerek Darıcalıların koronavirüs salgınında bilinçli olduğunu vurguladı. Başkan Acay, “İnsanımız bilinçli, rahatlama ayrı rehavet ayrı, rehavete kapılmak yok” dedi. AK Parti Darıca İlçe yönetimi haftalık toplantısını Ufuk Acay’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı sonrası gündemi değerlendiren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “AK Parti Darıca olarak tüm kollarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Gençlik kollarımız olsun kadın kollarımız olsun bir aradayız. Beraber çalışıyor, kentimiz ve ülkemiz için üretiyoruz. Hepimiz pandemi dönemi olmasına rağmen bu kentin ve memleketin hayrına işler yapma gayreti içerisindeyiz, teşkilat olarak sorunumuz yok. Normalleşme adımları bence çok iyi oldu. Biraz rehavet oldu insanlarımızda ancak inanın herkes işin bilincinde. Ben sokakta insanları gözlemliyorum, Darıca için konuşuyorum, insanlar bilinçli durumda. Tabi ki daha dikkat etmemiz gerekiyor. Esnaf bir paket servis dönemini atlattı, şimdi onlar da yüzleri gülüyor. Kurallara uyalım, uymaya devam edelim, bu şekilde salgının üstesinden geleceğiz. İnşallah daha güzel günlere ülke olarak adım atacağız” dedi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, gündemi değerlendirerek Darıcalıların koronavirüs salgınında bilinçli olduğunu vurguladı. Başkan Acay, “İnsanımız bilinçli, rahatlama ayrı rehavet ayrı, rehavete kapılmak yok” dedi.

AK Parti Darıca İlçe yönetimi haftalık toplantısını Ufuk Acay’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı sonrası gündemi değerlendiren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “AK Parti Darıca olarak tüm kollarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Gençlik kollarımız olsun kadın kollarımız olsun bir aradayız. Beraber çalışıyor, kentimiz ve ülkemiz için üretiyoruz. Hepimiz pandemi dönemi olmasına rağmen bu kentin ve memleketin hayrına işler yapma gayreti içerisindeyiz, teşkilat olarak sorunumuz yok. Normalleşme adımları bence çok iyi oldu. Biraz rehavet oldu insanlarımızda ancak inanın herkes işin bilincinde. Ben sokakta insanları gözlemliyorum, Darıca için konuşuyorum, insanlar bilinçli durumda. Tabi ki daha dikkat etmemiz gerekiyor. Esnaf bir paket servis dönemini atlattı, şimdi onlar da yüzleri gülüyor. Kurallara uyalım, uymaya devam edelim, bu şekilde salgının üstesinden geleceğiz. İnşallah daha güzel günlere ülke olarak adım atacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.