“İNŞALLAH BERABERCE ATLATACAĞIZ”

SİYASET 18.04.2021 - 14:30, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“İNŞALLAH BERABERCE ATLATACAĞIZ”

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay kıldığı namaz sonrası cemaat ile hasbihalde bulundu. “Mübarek günlerin hürmetine Allah ailemize, milletimize ve tüm insanlığa; sağlık, huzur, mağfiret ve hayırlar getirsin” diyen Başkan Günay, tüm Çayırovalılara ve bütün vatandaşlara hayırlı ramazanlar diledi. Salgın nedeniyle kalabalık iftarlarla buluşulmasa da kalplerin bir olduğunu kaydeden Günay, “Biraz daha sabrederek kurallara uymaya devam edeceğiz, başka çaremiz yok” şeklinde konuştu. “RAMAZAN AYINDA SABIRLI OLALIM” Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “Herkese görevler hepimize sorumluklar düşüyor. Beraberce mücadele verdik buraya kadar geldik, aşı çalışmalarımız devam ediyor, aşı konusunda hükümetimiz çalışıyor. Vatandaşlarımızın ciddi bölümünde aşılanma gerçekleşti. Şimdi aynı şekilde devam etmeliyiz, ramazan ayını sabırla geçirelim. Dualarla bir arada olalım. İnşallah ülkemiz ve milletimiz bu sıkıntılı günleri hep beraber atlatacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay kıldığı namaz sonrası cemaat ile hasbihalde bulundu. “Mübarek günlerin hürmetine Allah ailemize, milletimize ve tüm insanlığa; sağlık, huzur, mağfiret ve hayırlar getirsin” diyen Başkan Günay, tüm Çayırovalılara ve bütün vatandaşlara hayırlı ramazanlar diledi. Salgın nedeniyle kalabalık iftarlarla buluşulmasa da kalplerin bir olduğunu kaydeden Günay, “Biraz daha sabrederek kurallara uymaya devam edeceğiz, başka çaremiz yok” şeklinde konuştu.

“RAMAZAN AYINDA SABIRLI OLALIM”

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “Herkese görevler hepimize sorumluklar düşüyor. Beraberce mücadele verdik buraya kadar geldik, aşı çalışmalarımız devam ediyor, aşı konusunda hükümetimiz çalışıyor. Vatandaşlarımızın ciddi bölümünde aşılanma gerçekleşti. Şimdi aynı şekilde devam etmeliyiz, ramazan ayını sabırla geçirelim. Dualarla bir arada olalım. İnşallah ülkemiz ve milletimiz bu sıkıntılı günleri hep beraber atlatacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.