İL SAĞLIK MÜDÜRÜ BU KEZ BEYLİKBAĞI İÇİN GELDİ!

GEBZE 27.04.2021 - 10:16, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ BU KEZ BEYLİKBAĞI İÇİN GELDİ!

Koronavirüsle mücadele çalışmaları Bölgemizde kararlılıkla sürdürülüyor. Gebze Bölgesini sık sık ziyaret ederek çalışmaları yakından takip eden Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan bu kez Beylikbağı’nda bir takım denetimler gerçekleştirdi. İlimizin sağlık yöneticileri, görevli sağlık personelleri ve diğer kurum temsilcileri tarafından esnaf ve işyerlerine yönelik olarak gerçekleştirilen denetimlerle Covid-19'a karşı alınan önlem ve tedbirlerin günlük hayatta uygulanması sahada gözlemleniyor. Bu kapsamda Gebze’ye gelen Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, bu kez Beylikbağı Mahallesi’nde gerçekleştirdiği denetimlerde esnaf ve işyerlerini ziyaret ederek Covid-19'a karşı alınan önlem ve tedbirlere uyulup uyulmadığını denetledi. İŞLETMELERE KORONAVİRÜS UYARISI Maske kullanımı, kapasite ve müşteri sayısı, dezenfektan kullanımı, bilgilendirici levha ve afiş bulundurma gibi konularda işletmeleri denetleyen Pehlevan, işyeri sahipleri ve çalışanlarını gerekli gördüğü konularda uyarmayı da ihmal etmedi. Ziyarette Pehlevan'a; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi, Birim Sorumluları; Merziye Portakal Kasap ve Bilal Bilmez eşlik etti.  

Koronavirüsle mücadele çalışmaları Bölgemizde kararlılıkla sürdürülüyor. Gebze Bölgesini sık sık ziyaret ederek çalışmaları yakından takip eden Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan bu kez Beylikbağı’nda bir takım denetimler gerçekleştirdi.

İlimizin sağlık yöneticileri, görevli sağlık personelleri ve diğer kurum temsilcileri tarafından esnaf ve işyerlerine yönelik olarak gerçekleştirilen denetimlerle Covid-19'a karşı alınan önlem ve tedbirlerin günlük hayatta uygulanması sahada gözlemleniyor. Bu kapsamda Gebze’ye gelen Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, bu kez Beylikbağı Mahallesi’nde gerçekleştirdiği denetimlerde esnaf ve işyerlerini ziyaret ederek Covid-19'a karşı alınan önlem ve tedbirlere uyulup uyulmadığını denetledi.

İŞLETMELERE KORONAVİRÜS UYARISI

Maske kullanımı, kapasite ve müşteri sayısı, dezenfektan kullanımı, bilgilendirici levha ve afiş bulundurma gibi konularda işletmeleri denetleyen Pehlevan, işyeri sahipleri ve çalışanlarını gerekli gördüğü konularda uyarmayı da ihmal etmedi. Ziyarette Pehlevan'a; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi, Birim Sorumluları; Merziye Portakal Kasap ve Bilal Bilmez eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.