“İBAN VERİP PARA İSTEMEDİĞİNE ŞÜKREDİN”

SİYASET 27.04.2021 - 17:31, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“İBAN VERİP PARA İSTEMEDİĞİNE ŞÜKREDİN”

19 gün sürecek olan tam kapanma hakkında değerlendirmede bulunan İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Tam kapanma olunca, vatandaş haklı olarak devletin desteğinin de açıklanmasını bekliyor. Bunların İban verip para istemediğine şükredin” dedi. İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, 19 gün sürecek olan tam kapanma hakkında değerlendirmede bulundu. Kocaeli’nde yoğun bakımların dolu olduğunu ve artık taleplere cevap veremediğini dile getiren İyi Partili Lütfü Türkkan, kapanmanın işe yaramadığı takdirde işin çok zor olduğunu söyledi. Türkkan değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi; “Cumhurbaşkanı gerçekten Türk milletini düşünüyor olsaydı, o lebalep kongreleri yapmaz, Türkiye kırmızıya boyanmazdı. Kapatamadığını söylemek için 28 dakika konuştu, kapattığını söylemek için 2 dakika. İŞİMİZ GERÇEKTEN ZOR Tam kapanma olunca, vatandaş haklı olarak devletin desteğinin de açıklanmasını bekliyor. Bunların İban verip para istemediğine şükredin. Kocaeli’nde hastanelerdeki yatak ve yoğun bakımda yaşanan yoğunluk, artık cevap verilemez hale gelmişti. Umarım bu tam kapanma kararı ile vaka sayısında beklenen düşüş gerçekleşir. Yoksa işimiz gerçekten zor.”

19 gün sürecek olan tam kapanma hakkında değerlendirmede bulunan İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Tam kapanma olunca, vatandaş haklı olarak devletin desteğinin de açıklanmasını bekliyor. Bunların İban verip para istemediğine şükredin” dedi.

İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, 19 gün sürecek olan tam kapanma hakkında değerlendirmede bulundu. Kocaeli’nde yoğun bakımların dolu olduğunu ve artık taleplere cevap veremediğini dile getiren İyi Partili Lütfü Türkkan, kapanmanın işe yaramadığı takdirde işin çok zor olduğunu söyledi. Türkkan değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi; “Cumhurbaşkanı gerçekten Türk milletini düşünüyor olsaydı, o lebalep kongreleri yapmaz, Türkiye kırmızıya boyanmazdı. Kapatamadığını söylemek için 28 dakika konuştu, kapattığını söylemek için 2 dakika.

İŞİMİZ GERÇEKTEN ZOR

Tam kapanma olunca, vatandaş haklı olarak devletin desteğinin de açıklanmasını bekliyor. Bunların İban verip para istemediğine şükredin. Kocaeli’nde hastanelerdeki yatak ve yoğun bakımda yaşanan yoğunluk, artık cevap verilemez hale gelmişti. Umarım bu tam kapanma kararı ile vaka sayısında beklenen düşüş gerçekleşir. Yoksa işimiz gerçekten zor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.