“Hedefimiz gençleri yeniliğe dahil etmek!”

GEBZE 21.04.2021 - 16:44, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Hedefimiz gençleri yeniliğe dahil etmek!”

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. Odayı ziyaret eden Çelik ve Yıldırım İnovasyon Akademisini de inceledi. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve yönetimini ziyaret etti. GTO’nun hayata geçirdiği Robotik Kodlama ve Maker Atölyelerini yerinde inceleyen Başkan Yıldırım ve Müdür Çelik, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e, kurdukları Robotik Kodlama ve Maker Atölyeleri için teşekkür etti. ÖĞRENCİLERLE BULUŞACAK ‘İnovasyon Akademisi’ projesi hakkında Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’a bilgi veren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Gençlerimizi yeniliğe dahil edecek, kişilerin tüketimden üretime geçmesini, inovatif düşünceye sahip olmalarını, bu özelliklerini daha da ön plana çıkarmalarını destekleyecek, el becerilerini arttıracak, yeteneklerini yeterli düzeyde kullanabilmelerini sağlamayı hedefledik” dedi. Proje kapsamında, işgücü potansiyelini sanayinin ihtiyaç duyduğu niteliğe kavuşturma hedefiyle yola çıkılan akademide gençler ayrıca CNC, Torna, Freze ile tanışacak. Pandemi süreci nedeniyle eğitim süreçlerine başlanamayan İnovasyon Akademi’si en kısa zamanda öğrencilerle buluşması da hedefleniyor. ‘İnovasyon Akademisi’ incelemesinin ardından Gebze OSB’ de yapılacak olan okul projesiyle ilgili değerlendirmede bulunuldu.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. Odayı ziyaret eden Çelik ve Yıldırım İnovasyon Akademisini de inceledi.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve yönetimini ziyaret etti. GTO’nun hayata geçirdiği Robotik Kodlama ve Maker Atölyelerini yerinde inceleyen Başkan Yıldırım ve Müdür Çelik, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e, kurdukları Robotik Kodlama ve Maker Atölyeleri için teşekkür etti.

ÖĞRENCİLERLE BULUŞACAK

‘İnovasyon Akademisi’ projesi hakkında Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’a bilgi veren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Gençlerimizi yeniliğe dahil edecek, kişilerin tüketimden üretime geçmesini, inovatif düşünceye sahip olmalarını, bu özelliklerini daha da ön plana çıkarmalarını destekleyecek, el becerilerini arttıracak, yeteneklerini yeterli düzeyde kullanabilmelerini sağlamayı hedefledik” dedi. Proje kapsamında, işgücü potansiyelini sanayinin ihtiyaç duyduğu niteliğe kavuşturma hedefiyle yola çıkılan akademide gençler ayrıca CNC, Torna, Freze ile tanışacak. Pandemi süreci nedeniyle eğitim süreçlerine başlanamayan İnovasyon Akademi’si en kısa zamanda öğrencilerle buluşması da hedefleniyor. ‘İnovasyon Akademisi’ incelemesinin ardından Gebze OSB’ de yapılacak olan okul projesiyle ilgili değerlendirmede bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.