GÜNLÜK, 3 BİN KİŞİYE SICAK YEMEK DAĞITIMI!

Darıca 13.04.2021 - 16:39, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GÜNLÜK, 3 BİN KİŞİYE SICAK YEMEK DAĞITIMI!

DARICA’DA SICAK YEMEK DESTEĞİ BAŞLADI;
Darıca Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Darıca Belediyesi, Ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerine ve koronavirüs nedeniyle karantinada olan kişilere her gün 3 bin kişilik sıcak yemek dağıtımı yapacak. Sosyal belediyecilik kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren ve koronavirüs süresi boyunca karantinada olan vatandaşlara her gün sıcak yemek ulaştıran Darıca Belediyesi, Ramazan ayı için de hazırlıklarını tamamladı. Bu yıl sokak iftarları ve toplu organizasyonların koronavirüs nedeniyle yapılmayacak olmasından dolayı Darıca Belediyesi, daha çok ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olacak. HER GÜN 3 BİN KİŞİLİK SICAK YEMEK Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımı yapan Darıca Belediyesi bu yıl da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayacak. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Ramazan ayı boyunca her gün 3 bin kişiye sıcak yemek dağıtacak olan Darıca Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’ın ruhunu vatandaşlarla birlikte yaşayacak. Sıcak yemek dağıtımı Ramazan’ın birinci günü itibariyle başlarken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ile birlikte yemek dağıtımı öncesi çalışmalar hakkında bilgi aldı. Darıca Belediyesi ayrıca koronavirüs nedeniyle karantinada olan vatandaşlar için yaptığı sıcak yemek dağıtımını Ramazan’da da sürdürecek. İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA Her fırsatta vatandaşları ziyaret edip bir araya gelen ve ihtiyaçlarını sorup dertlerini dinleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan sosyal mesafe kuralı doğrultusunda bu yıl da telefon ve sosyal medya aracılığıyla vatandaşların evlerine konuk olacak. Yardıma muhtaç aileleri de unutmayan Darıca Belediyesi, hayırseverlerin de katkısıyla Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edecek. Her gün çat kapı mahallelerde ziyaretler yapacak olan Başkan Muzaffer Bıyık, sosyal mesafe kuralına uygun olarak vatandaşların sorunlarını dinleyecek. RAMAZAN COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ Darıcalıların ve İslam aleminin Ramazan ayını kutlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan boyunca tedbirleri devam ettireceğiz. Ramazan birlik beraberlik duygusunun en yoğun şekilde yaşandığı aydır. Her ne kadar iftar sofralarında kalabalıklar halinde bir araya gelemeyecek olsa da kalplerimiz birlikte olacak. Ramazan ayında farklı etkinliklerle birlikte olacağız. İftar programları ve diğer etkinlikleri maalesef yapamayacağız ama sosyal medya üzerinden farklı ve özel etkinliklerimiz olacak. Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşmaya devam edeceğiz. Darıcalı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum. Yüce Allah’tan bizleri birlik, beraberlik ve sağlık içerisinde Ramazan Bayramı’na kavuşturmasını niyaz ediyorum” diye konuştu.
DARICA’DA SICAK YEMEK DESTEĞİ BAŞLADI;

Darıca Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Darıca Belediyesi, Ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerine ve koronavirüs nedeniyle karantinada olan kişilere her gün 3 bin kişilik sıcak yemek dağıtımı yapacak.

Sosyal belediyecilik kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren ve koronavirüs süresi boyunca karantinada olan vatandaşlara her gün sıcak yemek ulaştıran Darıca Belediyesi, Ramazan ayı için de hazırlıklarını tamamladı. Bu yıl sokak iftarları ve toplu organizasyonların koronavirüs nedeniyle yapılmayacak olmasından dolayı Darıca Belediyesi, daha çok ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olacak.

HER GÜN 3 BİN KİŞİLİK SICAK YEMEK

Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımı yapan Darıca Belediyesi bu yıl da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayacak. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Ramazan ayı boyunca her gün 3 bin kişiye sıcak yemek dağıtacak olan Darıca Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’ın ruhunu vatandaşlarla birlikte yaşayacak. Sıcak yemek dağıtımı Ramazan’ın birinci günü itibariyle başlarken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ile birlikte yemek dağıtımı öncesi çalışmalar hakkında bilgi aldı. Darıca Belediyesi ayrıca koronavirüs nedeniyle karantinada olan vatandaşlar için yaptığı sıcak yemek dağıtımını Ramazan’da da sürdürecek.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

Her fırsatta vatandaşları ziyaret edip bir araya gelen ve ihtiyaçlarını sorup dertlerini dinleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan sosyal mesafe kuralı doğrultusunda bu yıl da telefon ve sosyal medya aracılığıyla vatandaşların evlerine konuk olacak. Yardıma muhtaç aileleri de unutmayan Darıca Belediyesi, hayırseverlerin de katkısıyla Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edecek. Her gün çat kapı mahallelerde ziyaretler yapacak olan Başkan Muzaffer Bıyık, sosyal mesafe kuralına uygun olarak vatandaşların sorunlarını dinleyecek.

RAMAZAN COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ

Darıcalıların ve İslam aleminin Ramazan ayını kutlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan boyunca tedbirleri devam ettireceğiz. Ramazan birlik beraberlik duygusunun en yoğun şekilde yaşandığı aydır. Her ne kadar iftar sofralarında kalabalıklar halinde bir araya gelemeyecek olsa da kalplerimiz birlikte olacak. Ramazan ayında farklı etkinliklerle birlikte olacağız. İftar programları ve diğer etkinlikleri maalesef yapamayacağız ama sosyal medya üzerinden farklı ve özel etkinliklerimiz olacak. Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşmaya devam edeceğiz. Darıcalı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum. Yüce Allah’tan bizleri birlik, beraberlik ve sağlık içerisinde Ramazan Bayramı’na kavuşturmasını niyaz ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.