Günay; ”Biraz daha sabredersek güzel günler yakın”

SİYASET 28.04.2021 - 11:36, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Günay; ”Biraz daha sabredersek güzel günler yakın”

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, tam kapanma kararını değerlendirerek “İnşallah bu hastalığın üstesinden geleceğiz, yaz geliyor, biraz daha dişimizi sıkalım. Bu karar sağlık adına alınmış bir karardır. Hepimiz uyalım hastalığı yenelim” dedi. Tam kapanma kararıyla alakalı gazetemize demeç veren AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “İnanılmaz arttı vakalar. Bu karar mecburi alındı. Her şeyin başı sağlık, inşallah ülkemiz milletimiz bu hastalığı yenecek. Aşı çalışmaları devam ediyor. Güzel gelişmeler yaşanıyor. Bizlere düşen kurallara uymak, bizlere düşen sabırlı olmak, tam kapanma kararını doğru görüyorum. Çayırova’da inanılmaz artış olmuştu bunu gözlemledim. İnşallah ülkemiz genelinde bu günler geçecek. Eski güzel günlere kavuşmak adına sabırlı olmaya kurallara uymaya devam edelim. Alınan kararlar hayırlı olsun “dedi. AŞI VİRÜSE KARŞI GÜÇLÜ SİLAH Aşı çalışmalarında her yaş grubuna sırayla sıra geleceğine değinen Başkan Günay, “Her yaş grubuna sıra geliyor, aşı konusunda başarılıyız. Aşı güçlü bir silah virüse karşı güçlü yöntem, aşı olanlar çoğaldıkça işimiz kolay olacak. Tam kapanmada evlerimizde olalım, mübarek ramazan ayındayız. İnşallah yaza  daha güzel girmek adına sabredelim. Ben vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum, daha sonra daha rahat etmek adına şimdi biraz dişimizi sıkalım” şeklinde konuştu.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, tam kapanma kararını değerlendirerek “İnşallah bu hastalığın üstesinden geleceğiz, yaz geliyor, biraz daha dişimizi sıkalım. Bu karar sağlık adına alınmış bir karardır. Hepimiz uyalım hastalığı yenelim” dedi.

Tam kapanma kararıyla alakalı gazetemize demeç veren AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “İnanılmaz arttı vakalar. Bu karar mecburi alındı. Her şeyin başı sağlık, inşallah ülkemiz milletimiz bu hastalığı yenecek. Aşı çalışmaları devam ediyor. Güzel gelişmeler yaşanıyor. Bizlere düşen kurallara uymak, bizlere düşen sabırlı olmak, tam kapanma kararını doğru görüyorum. Çayırova’da inanılmaz artış olmuştu bunu gözlemledim. İnşallah ülkemiz genelinde bu günler geçecek. Eski güzel günlere kavuşmak adına sabırlı olmaya kurallara uymaya devam edelim. Alınan kararlar hayırlı olsun “dedi.

AŞI VİRÜSE KARŞI GÜÇLÜ SİLAH

Aşı çalışmalarında her yaş grubuna sırayla sıra geleceğine değinen Başkan Günay, “Her yaş grubuna sıra geliyor, aşı konusunda başarılıyız. Aşı güçlü bir silah virüse karşı güçlü yöntem, aşı olanlar çoğaldıkça işimiz kolay olacak. Tam kapanmada evlerimizde olalım, mübarek ramazan ayındayız. İnşallah yaza  daha güzel girmek adına sabredelim. Ben vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum, daha sonra daha rahat etmek adına şimdi biraz dişimizi sıkalım” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.