Genç motosiklet sürücüsü vefat etti!

ASAYİŞ 11.03.2021 - 09:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Genç motosiklet sürücüsü vefat etti!

OTOMOBİLE ÇARPMAK İSTEMEYİNCE DENGESİNİ KAYBETTİ;
Gebze’de, yola çıkan otomobile çarpmamak için manevra yapınca düşen motosiklet sürücüsü Ömer Uçar, hayatını kaybetti. Kaza, Gebze Tatlıkuyu Mahallesi Ahmet Penbegüllü Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvar üzerinde ilerleyen 35 DC 2039 plakalı motosikletin sürücüsü Ömer Uçar, kaldırım kenarından yola çıkmak için hareket eden A.K.'nın kullandığı 41 UV 782 plakalı otomobile çarpmamak için ani manevra yaptı. Yaptığı ani hareketin etkisiyle dengesini kaybeden motosiklet sürücüsü Ömer Uçar, yola düşerek yaralandı. Sağlık ekiplerince Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Uçar, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA Öte yandan motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği kaza ise cadde üzerindeki bir dükkanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde; yola çıkmak için hareket eden otomobile çarpmak istemeyen motosiklet sürücüsünün ani manevrası ve daha sonra dengesini kaybederek motosiklet üzerinden savrulması yer aldı.
OTOMOBİLE ÇARPMAK İSTEMEYİNCE DENGESİNİ KAYBETTİ;

Gebze’de, yola çıkan otomobile çarpmamak için manevra yapınca düşen motosiklet sürücüsü Ömer Uçar, hayatını kaybetti.

Kaza, Gebze Tatlıkuyu Mahallesi Ahmet Penbegüllü Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvar üzerinde ilerleyen 35 DC 2039 plakalı motosikletin sürücüsü Ömer Uçar, kaldırım kenarından yola çıkmak için hareket eden A.K.'nın kullandığı 41 UV 782 plakalı otomobile çarpmamak için ani manevra yaptı. Yaptığı ani hareketin etkisiyle dengesini kaybeden motosiklet sürücüsü Ömer Uçar, yola düşerek yaralandı. Sağlık ekiplerince Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Uçar, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği kaza ise cadde üzerindeki bir dükkanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde; yola çıkmak için hareket eden otomobile çarpmak istemeyen motosiklet sürücüsünün ani manevrası ve daha sonra dengesini kaybederek motosiklet üzerinden savrulması yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.