Gebze’de yetimler yalnız kalmadı

GEBZE 28.04.2021 - 14:27, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Gebze’de yetimler yalnız kalmadı

İHH İnsani Yardım Vakfı Gebze Bölge Temsilciliği, Dünya Yetimler Günü’nde Gebze Bölgesi’nde 91 yetimi ziyaret ederek onlara umut oldu. Dünya üzerinde savaşlar, doğal afetler, yoksulluk ve hastalıklar nedeniyle baba ve annelerini kaybederek yetim kalmış olan 400 milyon çocuk bulunuyor. İHH İnsani Yardım Vakfı ise 2007 yılından beri özel bir şekilde yürütmekte olduğu Yetim Hamilik Sistemi ile yetim çocuklarla ilgili hem gündem oluşturuyor hem de 5 kıtadaki yetim çalışmaları ile çocuklara daha iyi eğitim ve yaşam koşulları sunuyor. MUTLULUKLARA ORTAK OLDULAR                                                                          İHH İnsani Yardım Vakfı Gebze Bölge Temsilciliği, Dünya Yetimler Günü münasebeti ile Gebze Bölgesi’nde 29 aile ve 91 yetimi hediyeleri ile ziyaret etti. Vakıf, Ramazan ayının bereketli günlerinde yetim çocukların bayrama mutlu ve huzurlu bir şekilde adım atabilmeleri için 3 ilçede 29 aile ve 91 yetimi ziyaret ederek; bayramlık kıyafet, bayram harçlığı sahur kumanyası, oyuncak ve çeşitli sürprizleri ile mutluluklara ortak oldu.

İHH İnsani Yardım Vakfı Gebze Bölge Temsilciliği, Dünya Yetimler Günü’nde Gebze Bölgesi’nde 91 yetimi ziyaret ederek onlara umut oldu.

Dünya üzerinde savaşlar, doğal afetler, yoksulluk ve hastalıklar nedeniyle baba ve annelerini kaybederek yetim kalmış olan 400 milyon çocuk bulunuyor. İHH İnsani Yardım Vakfı ise 2007 yılından beri özel bir şekilde yürütmekte olduğu Yetim Hamilik Sistemi ile yetim çocuklarla ilgili hem gündem oluşturuyor hem de 5 kıtadaki yetim çalışmaları ile çocuklara daha iyi eğitim ve yaşam koşulları sunuyor.

MUTLULUKLARA ORTAK OLDULAR                                                                         

İHH İnsani Yardım Vakfı Gebze Bölge Temsilciliği, Dünya Yetimler Günü münasebeti ile Gebze Bölgesi’nde 29 aile ve 91 yetimi hediyeleri ile ziyaret etti. Vakıf, Ramazan ayının bereketli günlerinde yetim çocukların bayrama mutlu ve huzurlu bir şekilde adım atabilmeleri için 3 ilçede 29 aile ve 91 yetimi ziyaret ederek; bayramlık kıyafet, bayram harçlığı sahur kumanyası, oyuncak ve çeşitli sürprizleri ile mutluluklara ortak oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.