GEBZE’DE RAMAZANIN BEREKETİ YAŞANDI

GEBZE 02.05.2021 - 16:37, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE’DE RAMAZANIN BEREKETİ YAŞANDI

Ramazan ayının başladığı ilk günden beri devam eden Gebze Belediyesi kumanya dağıtım programı tamamlandı. Bu program kapsamında 7 bin ihtiyaç sahibi aile tek tek ziyaret edilerek kumanyaları teslim edildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 15 bin kumanyanın da dağıtımı bugün başladı. Bu kumanyaların da tespit edilen adreslere dağıtımı tamamlandığında Gebze’de toplam 22 bin koli ihtiyaç sahiplerine ulaşmış olacak. Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz; Ramazan Bereketi ile 7 bini Belediyemiz, 15 bini Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından sağlanan 22 bin kumanyamızı ihtiyacı olan ailelerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz, Ramazan Bereketi hepimizin beraberce yüzümüzü güldürüyor, Rabbim birliğimizi, kardeşliğimizi, yardımlaşmamızı daim etsin dedi. BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a da teşekkür eden Büyükgöz; Salgının  başladığı ilk günden bu yana Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini veren Büyükşehir Belediye Başkanımız’a Ramazan ayında da Gebzeli hemşehrilerimize sağladıkları bu kıymetli katkıdan dolayı tüm Gebze adına teşekkür ediyoruz dedi.
Ramazan ayının başladığı ilk günden beri devam eden Gebze Belediyesi kumanya dağıtım programı tamamlandı. Bu program kapsamında 7 bin ihtiyaç sahibi aile tek tek ziyaret edilerek kumanyaları teslim edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 15 bin kumanyanın da dağıtımı bugün başladı. Bu kumanyaların da tespit edilen adreslere dağıtımı tamamlandığında Gebze’de toplam 22 bin koli ihtiyaç sahiplerine ulaşmış olacak. Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz; Ramazan Bereketi ile 7 bini Belediyemiz, 15 bini Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından sağlanan 22 bin kumanyamızı ihtiyacı olan ailelerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz, Ramazan Bereketi hepimizin beraberce yüzümüzü güldürüyor, Rabbim birliğimizi, kardeşliğimizi, yardımlaşmamızı daim etsin dedi.

BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a da teşekkür eden Büyükgöz; Salgının  başladığı ilk günden bu yana Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini veren Büyükşehir Belediye Başkanımız’a Ramazan ayında da Gebzeli hemşehrilerimize sağladıkları bu kıymetli katkıdan dolayı tüm Gebze adına teşekkür ediyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.