GEBZE’DE GÖNÜLLER KAZANILIYOR!

GEBZE 26.04.2021 - 10:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE’DE GÖNÜLLER KAZANILIYOR!

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi gönülleri unutmayan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, "Gönülden Gönüle Projesi"  kapsamında ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Kaymakam Güler’in ziyaretlerinin ilk durağı Ulus mahallesinde ikamet eden Çınar, Kangal, Demirhan, Akıncılar, Cüre ve Yılmaz aileleri oldu.  Evlerine konuk olduğu ailelerle bir süre sohbet eden, ailelerin dile getirdiği sorunlarını dinleyerek, ihtiyaçları doğrultusunda gerekli talimatları veren Kaymakam Güler “Amacımız Devletimiz ile vatandaşlarımız arasında gönülden gönüle köprüler kurmaktır. Devletimizin şefkatli eli her daim maddi imkânsızlık içerisinde olan vatandaşlarımızın üzerindedir. Sizlerin hizmetinde olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi. “YOKSUNLUĞA GÖNLÜMÜZ RAZI OLMAZ” Bir sonraki ziyaretlerini İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden Çam, Kirman, Keleş, Şabo, Maldur ve Cindilli ailelerine yapan Kaymakam Güler “Ailelerimizin sorunlarını dinleyerek özellikle yaşam koşullarını yerinde görmek için evlerinde ziyaret etmekteyiz. Mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak, sıkıntılarını dinlemek ve dertlerine çözüm bulmak istedik. Hiçbir vatandaşımızın zor koşullarda, yoksunluk içinde yaşamasına gönlümüz razı olmaz. Bu nedenle vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hem maddi hem de manevi anlamda destek olmaya gayret ediyoruz” diye konuştu. GIDA PAKETİ VERİLDİ Son olarak Kirazpınar mahallesinde ikamet eden Duran, Yılmaz, Pehlivan, Karaman, Karatay ile Konyar ailelerini ziyaret eden Kaymakam Güler evlerine misafir olduğu ailelerle sohbet ederek detaylı bilgi aldı. Kaymakam Mustafa Güler ziyaretlerinde beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine tüm ailelerin ihtiyaçlarının temini hususunda talimat verdi. Ziyaret edilen tüm ailelere nakit, gıda paketi verildi. Ailelerin küçük çocukları ile de ilgilenen Kaymakam Güler çocukları hediyelerle sevindirdi. VATANDAŞLAR ZİYARETTEN MEMNUN Pandemi koşullarına göre kendilerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Güler’e teşekkür eden aileler ise “Sayın Kaymakamımızdan Allah razı olsun bize gösterdiği ilgi için kendisine çok teşekkür ediyoruz evimize kadar gelip sorunlarımızı dinlemesi bizleri mutlu etti” dediler.

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi gönülleri unutmayan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, "Gönülden Gönüle Projesi"  kapsamında ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Kaymakam Güler’in ziyaretlerinin ilk durağı Ulus mahallesinde ikamet eden Çınar, Kangal, Demirhan, Akıncılar, Cüre ve Yılmaz aileleri oldu.  Evlerine konuk olduğu ailelerle bir süre sohbet eden, ailelerin dile getirdiği sorunlarını dinleyerek, ihtiyaçları doğrultusunda gerekli talimatları veren Kaymakam Güler “Amacımız Devletimiz ile vatandaşlarımız arasında gönülden gönüle köprüler kurmaktır. Devletimizin şefkatli eli her daim maddi imkânsızlık içerisinde olan vatandaşlarımızın üzerindedir. Sizlerin hizmetinde olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

“YOKSUNLUĞA GÖNLÜMÜZ RAZI OLMAZ”

Bir sonraki ziyaretlerini İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden Çam, Kirman, Keleş, Şabo, Maldur ve Cindilli ailelerine yapan Kaymakam Güler “Ailelerimizin sorunlarını dinleyerek özellikle yaşam koşullarını yerinde görmek için evlerinde ziyaret etmekteyiz. Mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak, sıkıntılarını dinlemek ve dertlerine çözüm bulmak istedik. Hiçbir vatandaşımızın zor koşullarda, yoksunluk içinde yaşamasına gönlümüz razı olmaz. Bu nedenle vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hem maddi hem de manevi anlamda destek olmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

GIDA PAKETİ VERİLDİ

Son olarak Kirazpınar mahallesinde ikamet eden Duran, Yılmaz, Pehlivan, Karaman, Karatay ile Konyar ailelerini ziyaret eden Kaymakam Güler evlerine misafir olduğu ailelerle sohbet ederek detaylı bilgi aldı. Kaymakam Mustafa Güler ziyaretlerinde beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine tüm ailelerin ihtiyaçlarının temini hususunda talimat verdi. Ziyaret edilen tüm ailelere nakit, gıda paketi verildi. Ailelerin küçük çocukları ile de ilgilenen Kaymakam Güler çocukları hediyelerle sevindirdi.

VATANDAŞLAR ZİYARETTEN MEMNUN

Pandemi koşullarına göre kendilerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Güler’e teşekkür eden aileler ise “Sayın Kaymakamımızdan Allah razı olsun bize gösterdiği ilgi için kendisine çok teşekkür ediyoruz evimize kadar gelip sorunlarımızı dinlemesi bizleri mutlu etti” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.