Gebze’de bahar temizliği

GEBZE 16.04.2021 - 11:46, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Gebze’de bahar temizliği

Gebze Belediyesi ekipleri, gece boyunca cadde ve kaldırımları köpüklü suyla yıkadı. Koronavirüsle mücadele kapsamında, dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren Gebze Belediyesi ekipleri, kent genelinde temizlik yaptı. Temizlik işleri ekipleri, gece boyunca halkın yoğun olarak bulunduğu noktaları köpüklü suyla yıkayarak, dezenfekte etti. İş yeri, ATM ve çöp konteyneri önleri özel ekipler tarafından dezenfekte edilirken, cadde ve kaldırımlar da köpüklü suyla yıkandı.

Gebze Belediyesi ekipleri, gece boyunca cadde ve kaldırımları köpüklü suyla yıkadı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında, dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren Gebze Belediyesi ekipleri, kent genelinde temizlik yaptı. Temizlik işleri ekipleri, gece boyunca halkın yoğun olarak bulunduğu noktaları köpüklü suyla yıkayarak, dezenfekte etti. İş yeri, ATM ve çöp konteyneri önleri özel ekipler tarafından dezenfekte edilirken, cadde ve kaldırımlar da köpüklü suyla yıkandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.