GEBZE'DE 5 BİN HANEYE ULAŞTIRILDI

GEBZE 09.05.2021 - 15:24, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GEBZE'DE 5 BİN HANEYE ULAŞTIRILDI

Başkan Büyükgöz Kadir Gecesi’nde 5 bin haneye ulaştırılacak kandil simidi ve bayram şekerinden oluşan ikramları AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları üyesi gençlerle birlikte kapı kapı dolaşarak dağıttı Gebzeli AK Gençler, Kadir Gecesi’nde Başkan Büyükgöz’ün selamlarıyla Gebzelilere ulaştırdı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatlarıyla hazırlanan kandil simidi ve bayram şekerinden oluşan ikramlar, Kadir Gecesi’nde Gebzeli 5 bin haneye AK Parti İlçe Gençlik Kolları üyesi gençler tarafından ulaştırılıyor. Mevlana Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirilen hazırlık çalışmalarını sürdüren gençlik kolları üyelerini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve gençlerle birlikte kapı kapı dolaşarak hazırlanan ikramları Gebzeli hemşerilerine takdim etti. GENÇLERLE İFTİHAR EDİYORUM Gençlere teşekkür eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebze’nin ve Gebzeli hemşerilerimizin kadrini bilen AK gençlerimizle iftihar ediyorum. Genç kardeşlerimizle birlikte kapı kapı dolaşıp hemşerilerimizle gecemizi ihya edeceğiz. Kıymetli genç kardeşlerime bu vesileyle bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Kadir Gecemiz mübarek olsun inşallah” dedi.

Başkan Büyükgöz Kadir Gecesi’nde 5 bin haneye ulaştırılacak kandil simidi ve bayram şekerinden oluşan ikramları AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları üyesi gençlerle birlikte kapı kapı dolaşarak dağıttı
Gebzeli AK Gençler, Kadir Gecesi’nde Başkan Büyükgöz’ün selamlarıyla Gebzelilere ulaştırdı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatlarıyla hazırlanan kandil simidi ve bayram şekerinden oluşan ikramlar, Kadir Gecesi’nde Gebzeli 5 bin haneye AK Parti İlçe Gençlik Kolları üyesi gençler tarafından ulaştırılıyor. Mevlana Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirilen hazırlık çalışmalarını sürdüren gençlik kolları üyelerini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve gençlerle birlikte kapı kapı dolaşarak hazırlanan ikramları Gebzeli hemşerilerine takdim etti.

GENÇLERLE İFTİHAR EDİYORUM
Gençlere teşekkür eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebze’nin ve Gebzeli hemşerilerimizin kadrini bilen AK gençlerimizle iftihar ediyorum. Genç kardeşlerimizle birlikte kapı kapı dolaşıp hemşerilerimizle gecemizi ihya edeceğiz. Kıymetli genç kardeşlerime bu vesileyle bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Kadir Gecemiz mübarek olsun inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.