“GAZETECİLERİN KIYMETLERİ ÇOK FAZLADIR”

GEBZE 10.01.2021 - 10:24, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“GAZETECİLERİN KIYMETLERİ ÇOK FAZLADIR”

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Yıldırım, ''Basın özgürlüğünün ve ifade hürriyetinin korunması ve geliştirilmesi, demokratik toplum düzeninin en önemli gereklerinden biridir” derken “Bu husus aynı zamanda, ülkemizin itibarının yükselmesiyle de doğrudan ilgilidir. Basının, yaşanan sorunları özgürce ele alabilmesi ve kamuoyunun dikkatine sunabilmesi, yapılan yanlışları azaltacaktır, bu anlamda gazetecilerin ülkemizdeki kıymetleri çok fazladır” yorumunu yaptı. “HAYATLARINI KAYBEDENLERE RAHMET DİLİYORUM” Tüm gazetecilerin bu özel gününü kutladığını kaydeden Yıldırım, “Değerli basın çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, Ümit Medya’da birlikte olduğumuz çalışma arkadaşlarıma ve tüm basın çalışanlarına sevgi ve selamlarımı iletiyorum” dedi.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Yıldırım, ''Basın özgürlüğünün ve ifade hürriyetinin korunması ve geliştirilmesi, demokratik toplum düzeninin en önemli gereklerinden biridir” derken “Bu husus aynı zamanda, ülkemizin itibarının yükselmesiyle de doğrudan ilgilidir. Basının, yaşanan sorunları özgürce ele alabilmesi ve kamuoyunun dikkatine sunabilmesi, yapılan yanlışları azaltacaktır, bu anlamda gazetecilerin ülkemizdeki kıymetleri çok fazladır” yorumunu yaptı.

“HAYATLARINI KAYBEDENLERE RAHMET DİLİYORUM”

Tüm gazetecilerin bu özel gününü kutladığını kaydeden Yıldırım, “Değerli basın çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, Ümit Medya’da birlikte olduğumuz çalışma arkadaşlarıma ve tüm basın çalışanlarına sevgi ve selamlarımı iletiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.