FUTBOLCULAR FEDAKARLIĞA HAZIR!

SPOR 11.05.2021 - 11:09, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

FUTBOLCULAR FEDAKARLIĞA HAZIR!

Bölgesel Amatör Lig’in kafa karıştırıcı bir şekilde Haziran ayının ilk haftasında oynanacağının açıklanmasının ardından, Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Emrullah Öztürk ve yüzlerce futbolcu sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalarda ligi oynamaya hazır olduklarını ve kulüplere yardımcı olmak adına ellerinden gelen fedakarlıkları yapacaklarını ifade ettiler. İşte yapılan o açıklama: FUTBOLCULAR-BAŞKANLAR-CAMİALAR OMUZ OMUZA Aylardır emek veren kamp yapan lige hazırlanan değerli başkanlarımız ve camialar..!!! 1-)Gelecek sezon daha fazla müsabaka olacağı için; maç başı+prim+deplasman masrafları, 2-)3.ligden düşen takımlar ile birlikte takım sayısının fazla olması, (300 takım) 3-)İlk açıklanan fikstür gibi 30 takımda 1 takımın çıkacağı, seneye de 9 takım çıkacak olması 4-)Seneye daha çok takım olacağı için çıkmanın daha zor olacağı..!! 3.lige 266 takımdan 9 takım çıkacaktı zaten şimdide girecek sayıya göre şampiyonluk şansı aynı derecededir..!! Bu sene çok zor seneye lige katılayım bu sene katılmayım demek eylül ayındaki lig için 3.ligden gelen takımlarla birlikte 300 takımlı ve daha çekişmeli daha zorlu maddi manevi (yol deplasmanı, primi, maç başı) ile daha çok masraf ve 300 takımdan 8 veya 9 takımı 3. Lige çıkarmak bu seneye göre çok daha ZORDUR..!! 30 35 gün sürecek bu kısa ligde kullanmasını bilen takımlarımız için avantaj çoktur..!! Maddi manevi Zorluk sadece bir aydır..!! 8 ay değil de bir aylık ciddi emek ve gayret ile 3. Lige çıkmak diğer senelerden daha avantajlı ve kolaydır..!! Ayrıca Bizler futbolcular olarak kulüplerimize verdiğimiz sözlerde maddi yükü hafifletmek ve bu süreçte kulüplerimizin yüküne ortak olmak için test paralarımı kendimiz ödemeye hazırız..!! Beklentimiz ve isteğimiz DİK duran değerli yöneticilerimiz 14 aydır futbolcusu antrenörü kulüp çalışanları ve yöneticisinin emeklerinin heba olmaması ve çoğunluğun katılımıyla temiz güzel ve kısa bir lig ile dostça kardeşçe bir lig oynamak ve hepimizin KADERİMİZİ yaşaması..!! Biz Amatör sporcular ve siz değerli büyüklerimiz biz birlikte daha güçlüyüz Tüm Amatör camialara hayırlı uğurlu olsun..!!

Bölgesel Amatör Lig’in kafa karıştırıcı bir şekilde Haziran ayının ilk haftasında oynanacağının açıklanmasının ardından, Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Emrullah Öztürk ve yüzlerce futbolcu sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalarda ligi oynamaya hazır olduklarını ve kulüplere yardımcı olmak adına ellerinden gelen fedakarlıkları yapacaklarını ifade ettiler. İşte yapılan o açıklama:

FUTBOLCULAR-BAŞKANLAR-CAMİALAR OMUZ OMUZA

Aylardır emek veren kamp yapan lige hazırlanan değerli başkanlarımız ve camialar..!!!

1-)Gelecek sezon daha fazla müsabaka olacağı için; maç başı+prim+deplasman masrafları,

2-)3.ligden düşen takımlar ile birlikte takım sayısının fazla olması, (300 takım)

3-)İlk açıklanan fikstür gibi 30 takımda 1 takımın çıkacağı, seneye de 9 takım çıkacak olması

4-)Seneye daha çok takım olacağı için çıkmanın daha zor olacağı..!!

3.lige 266 takımdan 9 takım çıkacaktı zaten şimdide girecek sayıya göre şampiyonluk şansı aynı derecededir..!!

Bu sene çok zor seneye lige katılayım bu sene katılmayım demek eylül ayındaki lig için 3.ligden gelen takımlarla birlikte 300 takımlı ve daha çekişmeli daha zorlu maddi manevi (yol deplasmanı, primi, maç başı) ile daha çok masraf ve 300 takımdan 8 veya 9 takımı 3. Lige çıkarmak bu seneye göre çok daha ZORDUR..!!

30 35 gün sürecek bu kısa ligde kullanmasını bilen takımlarımız için avantaj çoktur..!!

Maddi manevi Zorluk sadece bir aydır..!!

8 ay değil de bir aylık ciddi emek ve gayret ile 3. Lige çıkmak diğer senelerden daha avantajlı ve kolaydır..!!

Ayrıca Bizler futbolcular olarak kulüplerimize verdiğimiz sözlerde maddi yükü hafifletmek ve bu süreçte kulüplerimizin yüküne ortak olmak için test paralarımı kendimiz ödemeye hazırız..!!

Beklentimiz ve isteğimiz DİK duran değerli yöneticilerimiz 14 aydır futbolcusu antrenörü kulüp çalışanları ve yöneticisinin emeklerinin heba olmaması ve çoğunluğun katılımıyla temiz güzel ve kısa bir lig ile dostça kardeşçe bir lig oynamak ve hepimizin KADERİMİZİ yaşaması..!!

Biz Amatör sporcular ve siz değerli büyüklerimiz biz birlikte daha güçlüyüz

Tüm Amatör camialara hayırlı uğurlu olsun..!!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.