Fatih, Beylikbağı’ndaki Merkez için çalışıyor!

SAĞLIK 23.04.2021 - 10:55, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Fatih, Beylikbağı’ndaki Merkez için çalışıyor!

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Beylikbağı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde kalite değerlendirmesi yapıldı Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne bağlı olan Beylikbağı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin açılışından önce kalite değerlendirmesi yapıldı. Fatih Devlet Hastanesi’nin özellikli birimlerinden biri olma özelliği taşıyan ve Gebze Bölgesinin de ihtiyaç duyduğu Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi. Kadrosu ve fiziksel donanımıyla hazır hale getirilen merkez, Sorumlu Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Sefer Bilgi başkanlığında, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Macide Sinem Üzen, Kalite Yönetim Direktörü Filiz Güler ve Kalite Birim Çalışanı Aslı Yeşim Mavuş ile değerlendirildi. Değerlendirme sonucu tespit edilen eksikliklerle alakalı iyileştirme faaliyetleri başlatıldı. ÖNEMLİ BİR AÇIĞI KAPATACAK Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Beylikbağı Toplum Ruh Sağlığı Merkezimiz, iyileştirme faaliyeti ve tescil işlemlerinin tamamlanmasından sonra açılışı yapılacak olup, bölgedeki ağır ruhsal bozuklukları olan hastaların tedavisinde önemli bir açığı kapatarak hizmet vermeye başlayacak” ifadeleri kullanıldı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Beylikbağı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde kalite değerlendirmesi yapıldı

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne bağlı olan Beylikbağı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin açılışından önce kalite değerlendirmesi yapıldı. Fatih Devlet Hastanesi’nin özellikli birimlerinden biri olma özelliği taşıyan ve Gebze Bölgesinin de ihtiyaç duyduğu Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi. Kadrosu ve fiziksel donanımıyla hazır hale getirilen merkez, Sorumlu Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Sefer Bilgi başkanlığında, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Macide Sinem Üzen, Kalite Yönetim Direktörü Filiz Güler ve Kalite Birim Çalışanı Aslı Yeşim Mavuş ile değerlendirildi. Değerlendirme sonucu tespit edilen eksikliklerle alakalı iyileştirme faaliyetleri başlatıldı.

ÖNEMLİ BİR AÇIĞI KAPATACAK

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Beylikbağı Toplum Ruh Sağlığı Merkezimiz, iyileştirme faaliyeti ve tescil işlemlerinin tamamlanmasından sonra açılışı yapılacak olup, bölgedeki ağır ruhsal bozuklukları olan hastaların tedavisinde önemli bir açığı kapatarak hizmet vermeye başlayacak” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.