“Ev ziyaretlerine ara vermeliyiz”

Darıca 01.04.2021 - 13:43, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Ev ziyaretlerine ara vermeliyiz”

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca’da normal hayata dönülebilmesi için ev ziyaretlerine ara verilmesi gerektiğini söyledi. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, kısa bir süre önce Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı çalışmalar kapsamında Kocaeli’nin vaka yoğunluğunun en yüksek ilçesinin Darıca olduğunu açıklamıştı. Kaymakam Kara vakaların yayılım hızını azaltmak için Darıca’da denetim ekipleri kurmuş, Darıcalılara uyarılarda bulunmuştu. Tüm uyarılara rağmen Darıca’da yayılmaya devam eden koronavirüs son olarak Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın eşi Dilek Kara’yı da bulmuş, geçtiğimiz günlerde Kaymakam Kara ve eşi Dilek Kara evinde karantinaya alınmıştı. SAĞLIĞIMIZI KORUYALIM Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, evinde devam karantina sürecinde Darıcalılara bir kez daha seslendi. Tüm uyarılara rağmen ev ziyaretlerine ara verilmesi gerektiğini dile getiren Kaymakam Kara, “Değerli vatandaşlarımız, salgın hastalık mutasyonlu olarak ilimizin her noktasında yayılmaya devam ediyor. Daha önce olduğu gibi bu dönemde de salgın hastalık en çok ev ortamlarında yayılıyor. Salgının bulaşıcılığını önlemek için; komşu, hasta, akraba ve taziye ziyaretleri, gün, doğum günü, toplu yemek gibi etkinlikler kesinlikle yapılmamalıdır. Lütfen kendimiz ve çevremizdeki bütün insanların sağlığını koruyalım. Darıca’nın normal hayata dönebilmesi için hep birlikte hareket edelim” dedi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca’da normal hayata dönülebilmesi için ev ziyaretlerine ara verilmesi gerektiğini söyledi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, kısa bir süre önce Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı çalışmalar kapsamında Kocaeli’nin vaka yoğunluğunun en yüksek ilçesinin Darıca olduğunu açıklamıştı. Kaymakam Kara vakaların yayılım hızını azaltmak için Darıca’da denetim ekipleri kurmuş, Darıcalılara uyarılarda bulunmuştu. Tüm uyarılara rağmen Darıca’da yayılmaya devam eden koronavirüs son olarak Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın eşi Dilek Kara’yı da bulmuş, geçtiğimiz günlerde Kaymakam Kara ve eşi Dilek Kara evinde karantinaya alınmıştı.

SAĞLIĞIMIZI KORUYALIM

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, evinde devam karantina sürecinde Darıcalılara bir kez daha seslendi. Tüm uyarılara rağmen ev ziyaretlerine ara verilmesi gerektiğini dile getiren Kaymakam Kara, “Değerli vatandaşlarımız, salgın hastalık mutasyonlu olarak ilimizin her noktasında yayılmaya devam ediyor. Daha önce olduğu gibi bu dönemde de salgın hastalık en çok ev ortamlarında yayılıyor. Salgının bulaşıcılığını önlemek için; komşu, hasta, akraba ve taziye ziyaretleri, gün, doğum günü, toplu yemek gibi etkinlikler kesinlikle yapılmamalıdır. Lütfen kendimiz ve çevremizdeki bütün insanların sağlığını koruyalım. Darıca’nın normal hayata dönebilmesi için hep birlikte hareket edelim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.