Engelli ailelere pide dağıtıldı

Dilovası 21.04.2021 - 10:12, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Engelli ailelere pide dağıtıldı

Dilovası’nda faaliyet gösteren Dilovası Engelli, Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) 20 engelli aileye iftarlık ikramında bulundu. ‘İçeceğiniz ve pideniz bizden olsun’ kampanyası başlatarak Dilovası’nda engelli ailelere pide ve 3 litrelik karadut suyu dağıtan Dilovası Engelli, Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) 20 engelli aileye iftarlık ikramında bulundu. Hayırseverlerin yardımı ile yapılan dağıtımda engelli aileler DENAD Başkanı Samet Elden’e teşekkür etti. HAYIRSEVERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ ‘İçeceğiniz ve pideniz bizden olsun’ kampanyası hakkında bilgi veren Dilovası Engelli, Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) Başkanı Samet Elden, “Bu akşam içeceğiz ve pideniz bizden olsun dedik ve 20 ailemize pide ile 3 litrelik karadut suyu ikramında bulunduk. Hayırseverimizden Allah razı olsun, birine bin katsın inşallah” dedi.

Dilovası’nda faaliyet gösteren Dilovası Engelli, Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) 20 engelli aileye iftarlık ikramında bulundu.

‘İçeceğiniz ve pideniz bizden olsun’ kampanyası başlatarak Dilovası’nda engelli ailelere pide ve 3 litrelik karadut suyu dağıtan Dilovası Engelli, Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) 20 engelli aileye iftarlık ikramında bulundu. Hayırseverlerin yardımı ile yapılan dağıtımda engelli aileler DENAD Başkanı Samet Elden’e teşekkür etti.

HAYIRSEVERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

‘İçeceğiniz ve pideniz bizden olsun’ kampanyası hakkında bilgi veren Dilovası Engelli, Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) Başkanı Samet Elden, “Bu akşam içeceğiz ve pideniz bizden olsun dedik ve 20 ailemize pide ile 3 litrelik karadut suyu ikramında bulunduk. Hayırseverimizden Allah razı olsun, birine bin katsın inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.