“Enfeksiyona karşı bulunduğunuz ortamı havalandırın!”

SAĞLIK 23.04.2021 - 09:47, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Enfeksiyona karşı bulunduğunuz ortamı havalandırın!”

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal medya hesaplarından sık sık açıklama yaparak Gebzelileri uyarıyor. Gebze İlçe Sağlık sosyal medya sayfasından vatandaşları uyardı. Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Solunum yolu enfeksiyonlarından ve COVID-19’dan korunmak için bulunduğunuz ortamı sık sık havalandırın” ifadesi yer alırken ortamın havalandırılmasının salgından korunmak adına önemli ve etkili bir metot olduğu söylendi. Salgın ile mücadele konusunda herkesi göreve çağıran Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü sosyal medyadan Gebzeli vatandaşları bilgilendirmeyi sürdürüyor.

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal medya hesaplarından sık sık açıklama yaparak Gebzelileri uyarıyor.

Gebze İlçe Sağlık sosyal medya sayfasından vatandaşları uyardı. Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Solunum yolu enfeksiyonlarından ve COVID-19’dan korunmak için bulunduğunuz ortamı sık sık havalandırın” ifadesi yer alırken ortamın havalandırılmasının salgından korunmak adına önemli ve etkili bir metot olduğu söylendi. Salgın ile mücadele konusunda herkesi göreve çağıran Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü sosyal medyadan Gebzeli vatandaşları bilgilendirmeyi sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.