“Emekli zaten perişan böyle zam mı olur?”

GÜNDEM 28.04.2021 - 14:54, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Emekli zaten perişan böyle zam mı olur?”

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan emeklilere yapılan 100 TL’lik zammı eleştirdi. Orhan, “Emekliler değersiz değil, hak ettikleri bu değil, 100 TL komik insan açıklamaya utanır yapmasalar daha iyiydi. Diyecek bir şey bulamıyorum, sahiden çok acı bir tablo. Emekliler zaten perişan bu da tuzu biberi oldu” yorumunu yaptı. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, emekliler için yapılan bayram ikramiyesi zammını eleştirdi. Başkan Orhan “Hiç yapmasalar daha iyiydi. Emekliler zaten perişan halde, böyle zam mı olur? 100 TL çok komik rakam, hiç hak ettikleri bir zam değil, daha fazla olmalıydı. 1100 TL ile ne yapabilirler? Ne alabilirler? Geçinmeleri çok zor, pandemiyi sonuna kadar hissediyorlar. Hükümetin bu zammı sahiden komik olmuş, yersiz olmuş daha fazla  verselerdi” diyerek yapılan zammı sert dille eleştirdi. GÜZEL İŞLER YAPSINLAR DA GÖRELİM Sözlerine devam eden Başkan Orhan, “Aşı dedik, herkes bitirdi, salgını yendi biz hala aşı bekliyoruz, neden çünkü aşı yok. Nerede 128 bin dolar deyince kızıyorlar, kızmayın halka harcayın halka aşı getirin, aşıları tamamlayın. Güzel işler yapın alkışlarız. Aşıda sınıfta kaldık, ülke nüfüsun daha çeyreği aşılanmadı. Pandemi böyle biter mi Aç kapa yapa yapa bir seneyi geçirdik” şeklinde konuştu.  

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan emeklilere yapılan 100 TL’lik zammı eleştirdi. Orhan, “Emekliler değersiz değil, hak ettikleri bu değil, 100 TL komik insan açıklamaya utanır yapmasalar daha iyiydi. Diyecek bir şey bulamıyorum, sahiden çok acı bir tablo. Emekliler zaten perişan bu da tuzu biberi oldu” yorumunu yaptı.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, emekliler için yapılan bayram ikramiyesi zammını eleştirdi. Başkan Orhan “Hiç yapmasalar daha iyiydi. Emekliler zaten perişan halde, böyle zam mı olur? 100 TL çok komik rakam, hiç hak ettikleri bir zam değil, daha fazla olmalıydı. 1100 TL ile ne yapabilirler? Ne alabilirler? Geçinmeleri çok zor, pandemiyi sonuna kadar hissediyorlar. Hükümetin bu zammı sahiden komik olmuş, yersiz olmuş daha fazla  verselerdi” diyerek yapılan zammı sert dille eleştirdi.

GÜZEL İŞLER YAPSINLAR DA GÖRELİM

Sözlerine devam eden Başkan Orhan, “Aşı dedik, herkes bitirdi, salgını yendi biz hala aşı bekliyoruz, neden çünkü aşı yok. Nerede 128 bin dolar deyince kızıyorlar, kızmayın halka harcayın halka aşı getirin, aşıları tamamlayın. Güzel işler yapın alkışlarız. Aşıda sınıfta kaldık, ülke nüfüsun daha çeyreği aşılanmadı. Pandemi böyle biter mi Aç kapa yapa yapa bir seneyi geçirdik” şeklinde konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.