“ELEKTRİK ŞİRKETLERİNİN ZARARI HALKA ÖDETİLMEK İSTENİYOR”

SİYASET 26.04.2021 - 10:49, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“ELEKTRİK ŞİRKETLERİNİN ZARARI HALKA ÖDETİLMEK İSTENİYOR”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, elektrik şirketlerine yapılacak "pandemi yardımı" ile ilgili konuştu. Peş peşe yapılan zamlarla vatandaşın sırtına büyük ölçüde yük getiren elektrik faturaları, zarardaki özel şirketlerin "pandemi yardımı" altında finansmanını sağlayacak. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek de elektrik şirketlerine yapılacak yardıma ilişkin değerlendirmede bulunarak şunları söyledi, “Türkiye’de vatandaşlarımız sadece koronavirüs salgınından değil, işsizlikten, açlıktan, yoksulluktan da ölüyor. Ölmeyenler de vergilerden, zamlardan dolayı sürünüyor. Bugün bir market alışverişinde temel ihtiyaçlarınızı karşılamak istediğinizde 300 liradan aşağı çıkamıyorsunuz. Eskiden hamama giren terlerdi şimdi markete giren terliyor. Kötü yönetimin faturası ne yazık ki halka kesiliyor. Bu kez de fatura, elektrik şirketleri üzerinden halka kambur olacak. “ZARARI HALKA ÖDETMEK İSTİYORLAR” “Öyle ironik ki bir elektrik şirketi zarar ettiği için bunun bedelini halk ödeyecek. İnsanlar kıt kanaat geçindiği için midesinden, aşından, elektriğinden kısıyor ama ‘vay sen misin tasarruf eden’ diyen ceberrut bir hükümet dikiliyor karşılarına. İnsanları önce tanzim çadır kuyruklarına, şimdi patates soğan kuyruklarında süründürdüler. Yoksulluğun resmini çizilir hale getiren bu iktidar halka eziyet etmekten keyif alır gibi şimdi de elektrik şirketlerinin zararını halka ödetmek istiyor. Bunu kabul etmemiz mümkün değil ama kurtuluş yakındır. Halka acı çektiren bu yönetim yapılan ilk seçimde sandıkta cezasını çekecek, halka kestiği faturaların hepsini kendisi ödeyecektir”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, elektrik şirketlerine yapılacak "pandemi yardımı" ile ilgili konuştu.

Peş peşe yapılan zamlarla vatandaşın sırtına büyük ölçüde yük getiren elektrik faturaları, zarardaki özel şirketlerin "pandemi yardımı" altında finansmanını sağlayacak. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek de elektrik şirketlerine yapılacak yardıma ilişkin değerlendirmede bulunarak şunları söyledi, “Türkiye’de vatandaşlarımız sadece koronavirüs salgınından değil, işsizlikten, açlıktan, yoksulluktan da ölüyor. Ölmeyenler de vergilerden, zamlardan dolayı sürünüyor. Bugün bir market alışverişinde temel ihtiyaçlarınızı karşılamak istediğinizde 300 liradan aşağı çıkamıyorsunuz. Eskiden hamama giren terlerdi şimdi markete giren terliyor. Kötü yönetimin faturası ne yazık ki halka kesiliyor. Bu kez de fatura, elektrik şirketleri üzerinden halka kambur olacak.

“ZARARI HALKA ÖDETMEK İSTİYORLAR”

“Öyle ironik ki bir elektrik şirketi zarar ettiği için bunun bedelini halk ödeyecek. İnsanlar kıt kanaat geçindiği için midesinden, aşından, elektriğinden kısıyor ama ‘vay sen misin tasarruf eden’ diyen ceberrut bir hükümet dikiliyor karşılarına. İnsanları önce tanzim çadır kuyruklarına, şimdi patates soğan kuyruklarında süründürdüler. Yoksulluğun resmini çizilir hale getiren bu iktidar halka eziyet etmekten keyif alır gibi şimdi de elektrik şirketlerinin zararını halka ödetmek istiyor. Bunu kabul etmemiz mümkün değil ama kurtuluş yakındır. Halka acı çektiren bu yönetim yapılan ilk seçimde sandıkta cezasını çekecek, halka kestiği faturaların hepsini kendisi ödeyecektir”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.