Duraklarda adeta çile var

GEBZE 29.04.2021 - 11:15, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Duraklarda adeta çile var

Gebze’de iftar öncesi otobüs duraklarda büyük yoğunluk yaşanıyor. Sokağa çıkma yasağının 19.00’de bitecek olması ile birlikte herkesin araçlara hücum ettiği gözleniyor. Durak önlerinde yoğunluk yaşatan vatandaşlar, otobüslere biniş sırasında sosyal mesafe kuralını da çiğniyorlar.  Sosyal mesafe kuralının zaman zaman unutulduğu otobüs durakları konusunda yetkililerden denetim bekleyen vatandaşlar denetimlerin yetersiz olduğunu söylerken durak önlerindeki kalabalığın salgına davetiye çıkardığını v e bu şekilde salgınla mücadele etmenin zorlaştığını kaydediyorlar. HERKES ALLAHA EMANET Otobüs durakları önlerindeki yoğunluğun salgına davetiye çıkardığını kaydeden vatandaşlar “Önlem yok, herkes  Allaha emanet. Maalesef binişler büyük problem. Herkes bir anda araca doğru yöneliyor, sanki sefer sayıları da azaldı. Böyle olunca otobüslerde yığılmalar söz konusu. Herkes evine gitme telaşını yaşıyor. Bu  durum da yoğunluk meydana getiriyor. Salgın konusunda en güçlü silah sosyal mesafe ama bu şekilde sosyal mesafe de anlamsız kalıyor. Duraklar büyük sıkıntı yetkililerin bu durumu bir an önce çözmesi gerekiyor” yorumunu yaptılar.

Gebze’de iftar öncesi otobüs duraklarda büyük yoğunluk yaşanıyor. Sokağa çıkma yasağının 19.00’de bitecek olması ile birlikte herkesin araçlara hücum ettiği gözleniyor. Durak önlerinde yoğunluk yaşatan vatandaşlar, otobüslere biniş sırasında sosyal mesafe kuralını da çiğniyorlar.  Sosyal mesafe kuralının zaman zaman unutulduğu otobüs durakları konusunda yetkililerden denetim bekleyen vatandaşlar denetimlerin yetersiz olduğunu söylerken durak önlerindeki kalabalığın salgına davetiye çıkardığını v e bu şekilde salgınla mücadele etmenin zorlaştığını kaydediyorlar.

HERKES ALLAHA EMANET

Otobüs durakları önlerindeki yoğunluğun salgına davetiye çıkardığını kaydeden vatandaşlar “Önlem yok, herkes  Allaha emanet. Maalesef binişler büyük problem. Herkes bir anda araca doğru yöneliyor, sanki sefer sayıları da azaldı. Böyle olunca otobüslerde yığılmalar söz konusu. Herkes evine gitme telaşını yaşıyor. Bu  durum da yoğunluk meydana getiriyor. Salgın konusunda en güçlü silah sosyal mesafe ama bu şekilde sosyal mesafe de anlamsız kalıyor. Duraklar büyük sıkıntı yetkililerin bu durumu bir an önce çözmesi gerekiyor” yorumunu yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.