DUALAR ÇOBAN MUSTAFA PAŞA İÇİN OKUNDU

GEBZE 26.04.2021 - 16:05, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DUALAR ÇOBAN MUSTAFA PAŞA İÇİN OKUNDU

Gebze'de Çoban Mustafa Paşa için ölümünün 492. yılında kendi adını taşıyan külliyedeki türbesinde anma töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, Gebze İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve Çoban Mustafa Paşa Camii İmam Hatibi İrfan Tatlı katıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda katılımın olduğu anmada Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleşirken ardından Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik bir konuşma yaptı. “TARİHİMİZDE YERİ ÇOK BÜYÜK” Çelik konuşmasında “Allah hepimize böyle güzel eserler bırakmamızı nasip etsin. Salgın nedeniyle kalabalık olmayan bir program düzenledik. İnşallah pandemiden sonra daha geniş katılımlı bir program gerçekleştiririz. Çoban Mustafa Paşa tarihimizde yeri çok büyük, sayısız hizmet ve emekleri var. Kendisine Allahtan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu. “ONUN ESERLERİNİ ANLATMALIYIZ” Çelik’in konuşmasının ardından konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Tarihimizi öğrenmek önemli ve değerli. Tarihimizde yeri çok büyük olan Çoban Mustafa Paşa’nın vefatının yıl dönümünde bir aradayız. Onu eserlerini ve yaşamını nesillere aktarmalı ve anlatmalıyız. Bize düşen onun eserlerini gençlerimize aktarmaktır. Bugün burada olan herkese çok teşekkür ederim, inşallah daha güzel şekilde kendisini anacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Gebze'de Çoban Mustafa Paşa için ölümünün 492. yılında kendi adını taşıyan külliyedeki türbesinde anma töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, Gebze İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve Çoban Mustafa Paşa Camii İmam Hatibi İrfan Tatlı katıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda katılımın olduğu anmada Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleşirken ardından Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik bir konuşma yaptı.

“TARİHİMİZDE YERİ ÇOK BÜYÜK”

Çelik konuşmasında “Allah hepimize böyle güzel eserler bırakmamızı nasip etsin. Salgın nedeniyle kalabalık olmayan bir program düzenledik. İnşallah pandemiden sonra daha geniş katılımlı bir program gerçekleştiririz. Çoban Mustafa Paşa tarihimizde yeri çok büyük, sayısız hizmet ve emekleri var. Kendisine Allahtan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

“ONUN ESERLERİNİ ANLATMALIYIZ”

Çelik’in konuşmasının ardından konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Tarihimizi öğrenmek önemli ve değerli. Tarihimizde yeri çok büyük olan Çoban Mustafa Paşa’nın vefatının yıl dönümünde bir aradayız. Onu eserlerini ve yaşamını nesillere aktarmalı ve anlatmalıyız. Bize düşen onun eserlerini gençlerimize aktarmaktır. Bugün burada olan herkese çok teşekkür ederim, inşallah daha güzel şekilde kendisini anacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.