Dilovası’nın yeni gözdesi gün sayıyor

Dilovası 27.07.2021 - 10:28, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Dilovası’nın yeni gözdesi gün sayıyor

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Tepecik Mesire alanındaki çalışmaların sona geldiğini belirterek, açılış için gün saydıklarını söyledi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Tepecik Mahallesi’nde yapımına başlanan 32 Dönümlük Tepecik Mesire alanındaki çalışmalar hakkında Dilovalılara bilgi verdi. Tepecik Mesire Alanı’nın Dilovalıların huzur bulacağı ve ailesiyle birlikte güzel vakit geçirecekleri bir mekan olacağını vurgulayan Başkan Şayir, mesire alanının açılış için gün saydığını söyledi. ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile güzel haberi duyuran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Sözümüz söz! Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz Tepecik Mesire alanında sona yaklaştık. Açılış için gün sayan mesire alanımız da sona yaklaşıyoruz. Mesire alanımızı; çevre düzenlemesi, yürüyüş yolları, piknik alanları, çocuk oyun parkları, kamelyalar, mescitler, çeşmeler, yürüyüş ve bisiklet yolları, kır kahvesi, lokantası ve eşsiz peyzajı ve wc gibi hizmetlerle Dilovalı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. ‘Tepecik Mesire Alanı’ yakında hizmete girecek” dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Tepecik Mesire alanındaki çalışmaların sona geldiğini belirterek, açılış için gün saydıklarını söyledi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Tepecik Mahallesi’nde yapımına başlanan 32 Dönümlük Tepecik Mesire alanındaki çalışmalar hakkında Dilovalılara bilgi verdi. Tepecik Mesire Alanı’nın Dilovalıların huzur bulacağı ve ailesiyle birlikte güzel vakit geçirecekleri bir mekan olacağını vurgulayan Başkan Şayir, mesire alanının açılış için gün saydığını söyledi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile güzel haberi duyuran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Sözümüz söz! Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz Tepecik Mesire alanında sona yaklaştık. Açılış için gün sayan mesire alanımız da sona yaklaşıyoruz. Mesire alanımızı; çevre düzenlemesi, yürüyüş yolları, piknik alanları, çocuk oyun parkları, kamelyalar, mescitler, çeşmeler, yürüyüş ve bisiklet yolları, kır kahvesi, lokantası ve eşsiz peyzajı ve wc gibi hizmetlerle Dilovalı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. ‘Tepecik Mesire Alanı’ yakında hizmete girecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.