Dilovası’nda sıra üstyapı çalışmalarında

Dilovası 21.04.2021 - 09:38, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Dilovası’nda sıra üstyapı çalışmalarında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası Bağdat Caddesi’nde devam eden altyapı çalışmalarında son aşamaya gelindi. Dilovası Belediyesi ekipleri, üstyapı çalışmalarına kısa bir zamanda başlanacağını açıkladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağışlarda su baskın riskinin yaşanmaması için Dilovası genelinde yağmur suyu imalatlarını sürdürüyor. Bu kapsamda İSU Genel Müdürlüğü ekipleri, Şubat ayında başladıkları Dilovası Bağdat Caddesi’nde yağmur suyu imalatı ve kanalizasyon yenileme çalışmasına tüm hızı ile devam ediyor. Çalışma dahilinde yoğun yağışlarda yağmur sularının çoğaldığı Bağdat Caddesi’ne yapılan 500 metrelik yağmursuyu hattında sona gelindi. Çalışmaların tamamlanması ile yağmur suyu hattı sayesinde toplanan su, hat ile birlikte hemen caddenin yanında bulunan Eynerce Deresi’ne tahliye edilecek. ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK 22 Şubat Pazartesi günü itibari ile Bağdat Caddesi’nin Eynerce Caddesi ile 303. Sokak kesişimi arasında kalan bölümde başlayan çalışmalar sonlanan kadar toplu taşıma araçları Bağdat Caddesi - Eynerce Caddesi – Palanga Caddesi – Serdar Sokak – Seval Sokak – Bağdat Caddesi güzergahını gidiş-dönüşlü olarak kullanılıyor. Sivil araçlar ise kapalı bölüm haricindeki alternatif yolları kullanıyor. Dilovası Belediyesi üstyapı çalışmalarına kısa bir zamanda başlanacağını açıklayarak, “Bağdat Caddesi boyunca devam eden altyapı çalışmaları devam ediyor. Üstyapı çalışmaları ise yakın bir zamanda başlayacak” duyurusunda bulundu. Dilovası sürücüleri ise kullandıkları geçici istikametin sağlıklı bir yol olmadığını söyledi. Sürücüler, üstyapı çalışmalarının kısa zaman içerisinde başlamasını istediklerini dile getirerek Dilovası Belediye yetkililerine çektikleri video ile seslendi.  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası Bağdat Caddesi’nde devam eden altyapı çalışmalarında son aşamaya gelindi. Dilovası Belediyesi ekipleri, üstyapı çalışmalarına kısa bir zamanda başlanacağını açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağışlarda su baskın riskinin yaşanmaması için Dilovası genelinde yağmur suyu imalatlarını sürdürüyor. Bu kapsamda İSU Genel Müdürlüğü ekipleri, Şubat ayında başladıkları Dilovası Bağdat Caddesi’nde yağmur suyu imalatı ve kanalizasyon yenileme çalışmasına tüm hızı ile devam ediyor. Çalışma dahilinde yoğun yağışlarda yağmur sularının çoğaldığı Bağdat Caddesi’ne yapılan 500 metrelik yağmursuyu hattında sona gelindi. Çalışmaların tamamlanması ile yağmur suyu hattı sayesinde toplanan su, hat ile birlikte hemen caddenin yanında bulunan Eynerce Deresi’ne tahliye edilecek.

ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

22 Şubat Pazartesi günü itibari ile Bağdat Caddesi’nin Eynerce Caddesi ile 303. Sokak kesişimi arasında kalan bölümde başlayan çalışmalar sonlanan kadar toplu taşıma araçları Bağdat Caddesi - Eynerce Caddesi – Palanga Caddesi – Serdar Sokak – Seval Sokak – Bağdat Caddesi güzergahını gidiş-dönüşlü olarak kullanılıyor. Sivil araçlar ise kapalı bölüm haricindeki alternatif yolları kullanıyor. Dilovası Belediyesi üstyapı çalışmalarına kısa bir zamanda başlanacağını açıklayarak, “Bağdat Caddesi boyunca devam eden altyapı çalışmaları devam ediyor. Üstyapı çalışmaları ise yakın bir zamanda başlayacak” duyurusunda bulundu. Dilovası sürücüleri ise kullandıkları geçici istikametin sağlıklı bir yol olmadığını söyledi. Sürücüler, üstyapı çalışmalarının kısa zaman içerisinde başlamasını istediklerini dile getirerek Dilovası Belediye yetkililerine çektikleri video ile seslendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.