Dilovası’nda normalleşme denetimi

Dilovası 10.03.2021 - 12:34, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Dilovası’nda normalleşme denetimi

Dilovası’nda yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında ilçe genelinde Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım alkan ve beraberindeki ekip denetim yaptı. Dilovası’nda yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında ilçe genelinde denetim gerçekleştirildi. İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda başlatılan dinamik denetim modeli kapsamında Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan başkanlığında ilçe denetim komisyonu Dilovası’nda kafe, restoran ve ulaşım araçları denetlendi. MASKE-MESAFE-TEMİZLİK Kaymakam Alkan, dinamik denetlemeye ilişkin yaptığı açıklamada, normalleşme sürecinde kuralların kesinlikle unutulmaması gerektiğini belirterek, “Normalleşme dönemimizle birlikte protokolümüz ile birlikte yeni açılan iş yerlerimize ziyaretler yapıyoruz. Tabi ki maske, mesafe, hijyene dikkat ederek bu süreci en huzurlu şekilde tamamen atlatmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan denetimlerde kurallara uyduğunu gördük. Ben hassasiyet gösteren tüm kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.        

Dilovası’nda yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında ilçe genelinde Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım alkan ve beraberindeki ekip denetim yaptı.

Dilovası’nda yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında ilçe genelinde denetim gerçekleştirildi. İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda başlatılan dinamik denetim modeli kapsamında Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan başkanlığında ilçe denetim komisyonu Dilovası’nda kafe, restoran ve ulaşım araçları denetlendi.

MASKE-MESAFE-TEMİZLİK

Kaymakam Alkan, dinamik denetlemeye ilişkin yaptığı açıklamada, normalleşme sürecinde kuralların kesinlikle unutulmaması gerektiğini belirterek, “Normalleşme dönemimizle birlikte protokolümüz ile birlikte yeni açılan iş yerlerimize ziyaretler yapıyoruz. Tabi ki maske, mesafe, hijyene dikkat ederek bu süreci en huzurlu şekilde tamamen atlatmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan denetimlerde kurallara uyduğunu gördük. Ben hassasiyet gösteren tüm kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.