Dilovası’nda çalışmalar aralıksız

Dilovası 25.02.2021 - 10:19, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Dilovası’nda çalışmalar aralıksız

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İSU’nun Bağdat Caddesi’nde başlatılan alt yapı çalışmalarını yerinde takip etti. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, belediye teknik ekibi ve İSU Dilovası Şube Müdürü Özay Numan Yandık ile birlikte Bağdat Caddesi’nde başlatılan yer altı yağmur suyu çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi aldı. Yoğun yağmur döneminde yaşanan taşkınların ortadan kaldırılması için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Şayir, “İlçemizdeki alt yapı çalışmalarını da aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz. İSU ekiplerimizle birlikte ilçemizde ki yağmur suyu şebekesinin yenilenmesi için çalışmalarımız sürüyor. ETAP ETAP ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Bağdat Caddemizde yaşanan yağmur suyu taşkınlarının önlenmesi için başlatılan çalışmalar, planlanan çerçevede hızlı ve titiz bir şekilde devam etmektedir. Etap etap devam eden çalışmalar sonrası inşallah alt yapı sorunlarımızda yavaş yavaş ortadan kalkacaktır. İSU Şube Müdürü Özay Numan Yandık ve ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Şayir incelemelerin ardından mahallede yer alan iş yerlerini ziyaret ederek, hem çalışmaları anlattı, hem de esnafların sorun ve isteklerini dinledi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İSU’nun Bağdat Caddesi’nde başlatılan alt yapı çalışmalarını yerinde takip etti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, belediye teknik ekibi ve İSU Dilovası Şube Müdürü Özay Numan Yandık ile birlikte Bağdat Caddesi’nde başlatılan yer altı yağmur suyu çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi aldı. Yoğun yağmur döneminde yaşanan taşkınların ortadan kaldırılması için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Şayir, “İlçemizdeki alt yapı çalışmalarını da aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz. İSU ekiplerimizle birlikte ilçemizde ki yağmur suyu şebekesinin yenilenmesi için çalışmalarımız sürüyor.

ETAP ETAP ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bağdat Caddemizde yaşanan yağmur suyu taşkınlarının önlenmesi için başlatılan çalışmalar, planlanan çerçevede hızlı ve titiz bir şekilde devam etmektedir. Etap etap devam eden çalışmalar sonrası inşallah alt yapı sorunlarımızda yavaş yavaş ortadan kalkacaktır. İSU Şube Müdürü Özay Numan Yandık ve ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Şayir incelemelerin ardından mahallede yer alan iş yerlerini ziyaret ederek, hem çalışmaları anlattı, hem de esnafların sorun ve isteklerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.