Dilovası’na 5 bin kilo et dağıtıldı

Dilovası 25.07.2021 - 14:55, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Dilovası’na 5 bin kilo et dağıtıldı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in girişimleri ile hayırsever iş adamları ve ilçede bulunan sanayiciler tarafından bağışlanan 5 bin 600 kilogram et Dilovası’ndaki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Kurban Bayramı’nda, Dilovası’nda ihtiyaç sahibi ailelere hayırsever iş adamları ve ilçede bulunan sanayiciler tarafından bağışlanan 5 bin 600 kilogram et Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından dağıtıldı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, hayırsever iş adamları ve ilçede bulunan sanayicilere teşekkür etti. VATANDAŞLAR TAKDİR ETTİ Başkan Şayir, “Hayırsever işadamları ve ilçemiz de bulunan sanayicilerimiz tarafından bağışlanan 5 bin 600 kg kurban eti bayram süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıldı. Rabbim tüm hayırsever iş adamlarımızdan razı olsun. Paylaşarak Yükselen Şehir Dilovası” dedi. Başkan Şayir’in girişimi ile yapılan bağışların ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması vatandaşlar tarafından da takdir edildi. Dilovalılar, Başkan Şayir’in göreve geldiği günden bu yana halkın içinde olduğunu söyleyerek yaptığı çalışmaları tebrik ettiler.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in girişimleri ile hayırsever iş adamları ve ilçede bulunan sanayiciler tarafından bağışlanan 5 bin 600 kilogram et Dilovası’ndaki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Kurban Bayramı’nda, Dilovası’nda ihtiyaç sahibi ailelere hayırsever iş adamları ve ilçede bulunan sanayiciler tarafından bağışlanan 5 bin 600 kilogram et Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından dağıtıldı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, hayırsever iş adamları ve ilçede bulunan sanayicilere teşekkür etti.

VATANDAŞLAR TAKDİR ETTİ

Başkan Şayir, “Hayırsever işadamları ve ilçemiz de bulunan sanayicilerimiz tarafından bağışlanan 5 bin 600 kg kurban eti bayram süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıldı. Rabbim tüm hayırsever iş adamlarımızdan razı olsun. Paylaşarak Yükselen Şehir Dilovası” dedi. Başkan Şayir’in girişimi ile yapılan bağışların ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması vatandaşlar tarafından da takdir edildi. Dilovalılar, Başkan Şayir’in göreve geldiği günden bu yana halkın içinde olduğunu söyleyerek yaptığı çalışmaları tebrik ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.