Dilovası Devlet’te ‘Ebeler’ unutulmadı!

SAĞLIK 23.04.2021 - 11:17, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Dilovası Devlet’te ‘Ebeler’ unutulmadı!

Dilovası Devlet Hastanesi, 21-28 Nisan arası Ebelik Haftası dolayısıyla hastane bünyesinde bulunan ebeleri düzenlediği programla kutladı. Dilovası Devlet Hastanesi, 21-28 Nisan arası Ebelik Haftası dolayısıyla hastane bünyesinde bulunan ebeleri kutladı. Programda hastane yönetimi tarafından ebelere hediyeler takdim edildi. Dilovası Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Ülkemizin içinde bulunduğu Pandemi Sürecinde salgın hastalıktan kurtulma mücadelemiz adeta Kurtuluş Savaşı gibi bu sefer asker yerine cephede Sağlık Ordusu savaşmaktadır. Bu itibarla; Sağlık ordumuzda önemli yeri olan, ağır fedakârlıklar içerisinde sorumluluklarını yerine getirmeye çalışan “Ebeler” sağlık sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle Hastanemizde görev yapan “Ebeler” olmak üzere Tüm ebelerin 21-28 Nisan Ebeler Haftası kutlu olsun” ifadeleri kullanıldı.

Dilovası Devlet Hastanesi, 21-28 Nisan arası Ebelik Haftası dolayısıyla hastane bünyesinde bulunan ebeleri düzenlediği programla kutladı.

Dilovası Devlet Hastanesi, 21-28 Nisan arası Ebelik Haftası dolayısıyla hastane bünyesinde bulunan ebeleri kutladı. Programda hastane yönetimi tarafından ebelere hediyeler takdim edildi. Dilovası Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Ülkemizin içinde bulunduğu Pandemi Sürecinde salgın hastalıktan kurtulma mücadelemiz adeta Kurtuluş Savaşı gibi bu sefer asker yerine cephede Sağlık Ordusu savaşmaktadır. Bu itibarla; Sağlık ordumuzda önemli yeri olan, ağır fedakârlıklar içerisinde sorumluluklarını yerine getirmeye çalışan “Ebeler” sağlık sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle Hastanemizde görev yapan “Ebeler” olmak üzere Tüm ebelerin 21-28 Nisan Ebeler Haftası kutlu olsun” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.