DİLOVASI’NDA RAMAZAN KOLİLERİNİN DAĞITIMINA BAŞLANDI

Dilovası 25.04.2021 - 16:01, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DİLOVASI’NDA RAMAZAN KOLİLERİNİN DAĞITIMINA BAŞLANDI

Dilovası Belediyesi geçen yıl her haneye dağıttığı Ramazan kumanyasını bu yıl da dağıtmaya başladı.
Dilovası Belediyesi’nin Ramazan ayı çalışmaları başladı. Koronavirüs nedeni ile toplu organizasyonların yapılmayacağı Ramazan ayında, ilçedeki her haneye belediye ekipleri tarafından gıda maddelerinden oluşan Ramazan kumanyası götürecek. Bu vesile ile salgın sebebiyle evlerinde kalan Dilovalılar’a destek sağlanırken, ilçedeki dayanışma da üst seviyeye taşınacak. DAYANIŞMA ÜST SEVİYEDE Konuyla ilgili açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Ramazan ayının manevi iklimini hemşerilerimizle paylaşmak ve kentimizin dayanışmasına katkı sunmak istedik. Belediye olarak her zaman vatandaşlarımız ile birlikteyiz. Bu süreci de başarı ile tamamlayabilmek adına her zaman onların destekçisiyiz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Dilovası’nda geleneğimiz devam ediyor. Ramazan gıda kolisi ve maske dağıtımımıza bu yıl Orhangazi, Mimarsinan ve Cumhuriyet Mahallelerimizden başladık. Tüm komşularımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.
Dilovası Belediyesi geçen yıl her haneye dağıttığı Ramazan kumanyasını bu yıl da dağıtmaya başladı.

Dilovası Belediyesi’nin Ramazan ayı çalışmaları başladı. Koronavirüs nedeni ile toplu organizasyonların yapılmayacağı Ramazan ayında, ilçedeki her haneye belediye ekipleri tarafından gıda maddelerinden oluşan Ramazan kumanyası götürecek. Bu vesile ile salgın sebebiyle evlerinde kalan Dilovalılar’a destek sağlanırken, ilçedeki dayanışma da üst seviyeye taşınacak.

DAYANIŞMA ÜST SEVİYEDE

Konuyla ilgili açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Ramazan ayının manevi iklimini hemşerilerimizle paylaşmak ve kentimizin dayanışmasına katkı sunmak istedik. Belediye olarak her zaman vatandaşlarımız ile birlikteyiz. Bu süreci de başarı ile tamamlayabilmek adına her zaman onların destekçisiyiz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Dilovası’nda geleneğimiz devam ediyor. Ramazan gıda kolisi ve maske dağıtımımıza bu yıl Orhangazi, Mimarsinan ve Cumhuriyet Mahallelerimizden başladık. Tüm komşularımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.