DİLOVASI’NDA DİLENCİLERE GEÇİT YOK!

Dilovası 11.03.2021 - 14:28, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DİLOVASI’NDA DİLENCİLERE GEÇİT YOK!

Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda dilencilik yapanlara göz açtırmıyor. Dilovası Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine dün ilçe genelinde cami önleri, kavşak ve yaya kaldırımlarında denetimler gerçekleştirdi. Gerçekleşen denetimlerde yakalanan dilenciler Zabıta Müdürlüğü’ne götürüldüler. 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nu gereğince 600’er lira para cezası uygulanan dilencilerin, üzerlerinde tespit edilen paralara da el konularak, ilçe dışına gönderildiler. Dilovası Belediyesi, vatandaşların, dilenciliği bir meslek haline getiren, çevreyi rahatsız eden kişiler ile ilgili şikayetleri için belediyeyi aramaları halinde gerekli işlemlerin yapılacağını belirtti. DENETİMLER DEVAM EDECEK Konu ile ilgili bir açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, vatandaşları rahatsız ederek cadde ve sokaklarda dilencilik yapanlara yönelik denetimlerini sürdürüyor. Ekiplerimiz ana ve ara caddelerin yanı sıra ibadethanelerin önünde dilenenleri toplayarak gerekli işlemleri yapıyor. Kimsenin halkımızın duyguları ile oynamasına müsaade etmeyiz. Vatandaşlarımızın, cadde ve sokaklarda dilencilik yapanları belediyemize bildirmeleri halinde gerekli işlemleri anında başlatıyoruz. Ekiplerimiz, halkımızın huzuru için bu tür çalışmalarını sürdürmeye devam edecek" dedi.

Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda dilencilik yapanlara göz açtırmıyor. Dilovası Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine dün ilçe genelinde cami önleri, kavşak ve yaya kaldırımlarında denetimler gerçekleştirdi. Gerçekleşen denetimlerde yakalanan dilenciler Zabıta Müdürlüğü’ne götürüldüler.

5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nu gereğince 600’er lira para cezası uygulanan dilencilerin, üzerlerinde tespit edilen paralara da el konularak, ilçe dışına gönderildiler. Dilovası Belediyesi, vatandaşların, dilenciliği bir meslek haline getiren, çevreyi rahatsız eden kişiler ile ilgili şikayetleri için belediyeyi aramaları halinde gerekli işlemlerin yapılacağını belirtti.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, vatandaşları rahatsız ederek cadde ve sokaklarda dilencilik yapanlara yönelik denetimlerini sürdürüyor. Ekiplerimiz ana ve ara caddelerin yanı sıra ibadethanelerin önünde dilenenleri toplayarak gerekli işlemleri yapıyor. Kimsenin halkımızın duyguları ile oynamasına müsaade etmeyiz. Vatandaşlarımızın, cadde ve sokaklarda dilencilik yapanları belediyemize bildirmeleri halinde gerekli işlemleri anında başlatıyoruz. Ekiplerimiz, halkımızın huzuru için bu tür çalışmalarını sürdürmeye devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.