Deva Çayırova’da mahalle atamalarına devam ediyor

Çayırova 12.03.2021 - 12:16, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Deva Çayırova’da mahalle atamalarına devam ediyor

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Özgürlük Mahalle Başkanlığına Şerafettin Öngen’in atandığını açıkladı. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı mahallelerde teşkilatlandırma çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor. Çayırova’da başkanı atanmayan mahalle bırakmamak düsturu ile çalışan Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı mahalle başkanlarını bir bir atıyor. Son olarak Özgürlük Mahalle Başkanlığına Şerafettin Öngen’in atandı. ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR Atama hakkında bilgi veren Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Teşkilat Komisyonumuz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yenimahalle ve Atatürk Mahallelerimizden sonra; Özgürlük Mahalle Başkanlığına Şerafettin Öngen Bey’in ataması gerçekleştirildi. Mahalle Başkanımıza belgesini İlçe Teşkilat Başkanımız Kemal Külte Bey takdim etti. Şerafettin Bey’e yeni görevinde başarılar dileriz.”

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Özgürlük Mahalle Başkanlığına Şerafettin Öngen’in atandığını açıkladı.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı mahallelerde teşkilatlandırma çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor. Çayırova’da başkanı atanmayan mahalle bırakmamak düsturu ile çalışan Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı mahalle başkanlarını bir bir atıyor. Son olarak Özgürlük Mahalle Başkanlığına Şerafettin Öngen’in atandı.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Atama hakkında bilgi veren Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Teşkilat Komisyonumuz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yenimahalle ve Atatürk Mahallelerimizden sonra; Özgürlük Mahalle Başkanlığına Şerafettin Öngen Bey’in ataması gerçekleştirildi. Mahalle Başkanımıza belgesini İlçe Teşkilat Başkanımız Kemal Külte Bey takdim etti. Şerafettin Bey’e yeni görevinde başarılar dileriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.