Başkan Ünsür; Esnafın halini artık anlasınlar

SİYASET 03.05.2021 - 17:25, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Başkan Ünsür; Esnafın halini artık anlasınlar

Başkan Ünsür; Esnafın halini artık anlasınlar
DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, kapanma kararını desteklediğini ancak kapanmanın herkese eşit uygulanması gerektiğini kaydetti. Başkan Ünsür “Kimileri evde oturup kimileri maça gidecekse kapanma olmasın, herkese eşit olacaksa sonuna kadar kapanalım ben kapanma kararını sağlık adına destekliyorum” dedi. DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür gazetemize açıklamalar yaptı. Başkan Ünsür, “Kapanma kararına sonuna kadar katılıyorum, sağlık adına vakalar düşüyor, düşmeye devam edecek ise kapanalım. Ancak kapanma kararı herkese eşit ve adil olmalı. Birileri evde kalacak iken diğerleri maça gidiyorsa bu kapanma ne kadar doğru? Herkesi bu anlamda vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Kapanma kararını destekliyorum, lakin herkese kurallar eşit olmalı. Maça giden binler varken kime neyi nasıl anlatırız?” diyerek konuya hem sıcak baktığını hem de eleştirdiğini kaydetti. “YARIN DAHA GEÇ OLMASIN” Tam kapanma döneminde esnafın unutulmaması gerektiğini kaydeden DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür “          Pandemi döneminin başından beri hırpalanan zor günler geçiren bir esnaf durumu var. Her geçen gün de daha fazla sıkıntı içerisindeler. Esnafa destek şart, sözde değil gerçek destekler gerekiyor. Esnaf zor durumda, bu nedenle kapanma döneminde de esnafa destek sağlamak lazım. Kepenk kapatan hayatını son veren esnafın sesini duysunlar, halinden anlasınlar, yarın daha geç olmadan” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.
Başkan Ünsür; Esnafın halini artık anlasınlar

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, kapanma kararını desteklediğini ancak kapanmanın herkese eşit uygulanması gerektiğini kaydetti. Başkan Ünsür “Kimileri evde oturup kimileri maça gidecekse kapanma olmasın, herkese eşit olacaksa sonuna kadar kapanalım ben kapanma kararını sağlık adına destekliyorum” dedi.

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür gazetemize açıklamalar yaptı. Başkan Ünsür, “Kapanma kararına sonuna kadar katılıyorum, sağlık adına vakalar düşüyor, düşmeye devam edecek ise kapanalım. Ancak kapanma kararı herkese eşit ve adil olmalı. Birileri evde kalacak iken diğerleri maça gidiyorsa bu kapanma ne kadar doğru? Herkesi bu anlamda vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Kapanma kararını destekliyorum, lakin herkese kurallar eşit olmalı. Maça giden binler varken kime neyi nasıl anlatırız?” diyerek konuya hem sıcak baktığını hem de eleştirdiğini kaydetti.

“YARIN DAHA GEÇ OLMASIN”

Tam kapanma döneminde esnafın unutulmaması gerektiğini kaydeden DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür “          Pandemi döneminin başından beri hırpalanan zor günler geçiren bir esnaf durumu var. Her geçen gün de daha fazla sıkıntı içerisindeler. Esnafa destek şart, sözde değil gerçek destekler gerekiyor. Esnaf zor durumda, bu nedenle kapanma döneminde de esnafa destek sağlamak lazım. Kepenk kapatan hayatını son veren esnafın sesini duysunlar, halinden anlasınlar, yarın daha geç olmadan” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.