Kocaeli’nde hava izleme istasyonları alarm vermeye başladı

KOCAELİ 03.05.2021 - 17:06, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kocaeli’nde hava izleme istasyonları alarm vermeye başladı

Kocaeli’nde hava izleme istasyonları alarm vermeye başladı
Koronavirüs önlemleri sebebiyle tam kapanma uygulaması devam ederken her şeye yasak geliyor. O yasaklar ise bir türlü hava kirliliğine gelmiyor. Kocaeli’nde bugün nerdeyse tüm hava izleme istasyonları alarm vermeye başladı. Çevre Bakanlığı tarafından Kocaeli’nde bulunan 13 ayrı hava izleme istasyonu ile Kocaeli’nin havası sürekli olarak kontrol ediliyor. Kocaeli’nde de partikül madde (PM10) kaynaklı Hava Kirliliği, insan sağlığını tehdit eden boyutlara ulaştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hava Kalitesi İzleme İstasyonu verilerine göre, kirlilik seviyesi risk sınırının üzerine çıktı. Bugün yapılan ölçülerde Kocaeli resmen zehir soludu. Dilovası’nda bulunan 3 hava izleme istasyonundan ikisinde kirlilik değeri yüksek seviyeye ulaştı. Gebze’de ise 2 istasyondan birinde değerler yüksek olduğu görüldü.    
Kocaeli’nde hava izleme istasyonları alarm vermeye başladı

Koronavirüs önlemleri sebebiyle tam kapanma uygulaması devam ederken her şeye yasak geliyor. O yasaklar ise bir türlü hava kirliliğine gelmiyor. Kocaeli’nde bugün nerdeyse tüm hava izleme istasyonları alarm vermeye başladı.

Çevre Bakanlığı tarafından Kocaeli’nde bulunan 13 ayrı hava izleme istasyonu ile Kocaeli’nin havası sürekli olarak kontrol ediliyor. Kocaeli’nde de partikül madde (PM10) kaynaklı Hava Kirliliği, insan sağlığını tehdit eden boyutlara ulaştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hava Kalitesi İzleme İstasyonu verilerine göre, kirlilik seviyesi risk sınırının üzerine çıktı. Bugün yapılan ölçülerde Kocaeli resmen zehir soludu. Dilovası’nda bulunan 3 hava izleme istasyonundan ikisinde kirlilik değeri yüksek seviyeye ulaştı. Gebze’de ise 2 istasyondan birinde değerler yüksek olduğu görüldü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.