Bakan Koca'dan flaş tam kapanma açıklaması!

SAĞLIK 30.04.2021 - 13:46, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Bakan Koca'dan flaş tam kapanma açıklaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antalya Valiliği'ni ziyaretinin ardından koronavirüs salgını ve tam kapanma tedbirleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Fahrettin Koca, "14 aydır büyük bir mücadele verdiğimiz koronavirüs salgınında yeni bir pik dönemi yaşadık. Tam kapanma bir zaruret halini almıştı. Bayramı bayram gibi yaşamak istiyoruz" diye konuştu. Bakan Koca’nın açıklamalarından satır başları şu şekilde: "Antalya'da bugün yapacağımız çalışmada hem yerinde incelemelerde bulunacağız hem de çevre illeri değerlendireceğiz. Antalya'daki çalışmalarımıza sayın valimizle de görüşerek genel bir durum değerlendirmesi yaparak başladık. Son haftalardaki artış nedeniyle tam kapanma tedbirlerine geçmek zorunda kalındı." YENİ BİR PİK DÖNEMİ YAŞADIK "İki haftadır uygulanan tedbirlerin düşüş hızını sağlayamaması sebebiyle 17 günlük bir kapama dönemiyle vaka sayılarında hızlı düşüşü sağlayacağımıza inanıyorum. Pandeminin Antalya'daki seyrini sayın Valimizle konuştuk. Antalya'daki sağlık hizmetlerinin sunulmasındaki durumu, sağlık alanındaki ihtiyaçları istişare etme fırsatı bulduk. 14 aydır büyük bir mücadele verdiğimiz koronavirüs salgınında yeni bir pik dönemi yaşadık. Tam kapanma bir zaruret halini almıştı." "Bayramı bayram gibi yaşamak istiyoruz. Vaka değişim hızlarını, vaka oranlarını iller bazında her hafta düzenli olarak yayınlamaktayız. Yürüttüğümüz sıkı koordinasyon ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Bugün Antalya'yı detaylarıyla değerlendireceğiz. Hedefimiz hasta sayımızı ve hastane yükünü her geçen gün azaltmak."  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antalya Valiliği'ni ziyaretinin ardından koronavirüs salgını ve tam kapanma tedbirleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Fahrettin Koca, "14 aydır büyük bir mücadele verdiğimiz koronavirüs salgınında yeni bir pik dönemi yaşadık. Tam kapanma bir zaruret halini almıştı. Bayramı bayram gibi yaşamak istiyoruz" diye konuştu. Bakan Koca’nın açıklamalarından satır başları şu şekilde: "Antalya'da bugün yapacağımız çalışmada hem yerinde incelemelerde bulunacağız hem de çevre illeri değerlendireceğiz. Antalya'daki çalışmalarımıza sayın valimizle de görüşerek genel bir durum değerlendirmesi yaparak başladık. Son haftalardaki artış nedeniyle tam kapanma tedbirlerine geçmek zorunda kalındı."

YENİ BİR PİK DÖNEMİ YAŞADIK

"İki haftadır uygulanan tedbirlerin düşüş hızını sağlayamaması sebebiyle 17 günlük bir kapama dönemiyle vaka sayılarında hızlı düşüşü sağlayacağımıza inanıyorum. Pandeminin Antalya'daki seyrini sayın Valimizle konuştuk. Antalya'daki sağlık hizmetlerinin sunulmasındaki durumu, sağlık alanındaki ihtiyaçları istişare etme fırsatı bulduk. 14 aydır büyük bir mücadele verdiğimiz koronavirüs salgınında yeni bir pik dönemi yaşadık. Tam kapanma bir zaruret halini almıştı." "Bayramı bayram gibi yaşamak istiyoruz. Vaka değişim hızlarını, vaka oranlarını iller bazında her hafta düzenli olarak yayınlamaktayız. Yürüttüğümüz sıkı koordinasyon ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Bugün Antalya'yı detaylarıyla değerlendireceğiz. Hedefimiz hasta sayımızı ve hastane yükünü her geçen gün azaltmak."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.