Çetinkaya; “Bu insanlar akşam ne yiyecek?”

SİYASET 28.04.2021 - 11:30, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çetinkaya; “Bu insanlar akşam ne yiyecek?”

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, ’Tam Kapanma’ kararını değerlendirerek “Sağlık adına çok doğru bir karar. Ancak kapattım deyip ekonomik anlamda destek olmazsan, bu insanlar akşam ne yiyecek?” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 29 Nisan Perşembe günü saat 19:00'dan 17 Mayıs Pazartesi saat 05:00'e kadar tam kapanma uygulanacağını açıklamasının yankıları devam ediyor. Açıklama sonrasında görüşlerini aldığımız Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya “Karar sağlık adına elbette doğru, hatta geç kalındı, eyvallah ama ortada paket yok. Yani kapattım demekle oluyor mu? Kapattın da insanlar ne yapacak? Ne yiyecek, kirasını neyle ödeyecek? Çalışmadan ailelerine nasıl bakacaklar? Bunları bir anlat da bilelim. Bunları anlatmadan kapattım demek ne kadar doğru? diyerek hükümete sert tepki gösterdi. “ALLAH HEPİMİZE YARDIMCI OLSUN” Erdoğan’ın tam kapanma kararıyla ilgili görüşlerine devam eden Başkan Çetinkaya, “Aşı yok. Aşı gelecek sürekli. Kapandık oldubitti. Bu insanlar ne yapacak? Akşamları ne yiyecek? Aşı yok salgın var, para yok kapanma var. İnsanların halini anlamıyorlar, şaka gibi sahiden. Saadet Partisi olarak şaşkınlıkla izliyoruz, tamam tüm dünya salgınla mücadele ediyor, sadece biz değil. Ama onlar vatandaşını korumayı biliyor. Biz de yasak var da lafta var. Aşı v ar da daha ne kadar insan vuruldu? Daha aşı olmayan tonla insanlar var. Allah yardımcımız olsun” ifadesini kullandı.    

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, ’Tam Kapanma’ kararını değerlendirerek “Sağlık adına çok doğru bir karar. Ancak kapattım deyip ekonomik anlamda destek olmazsan, bu insanlar akşam ne yiyecek?” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 29 Nisan Perşembe günü saat 19:00'dan 17 Mayıs Pazartesi saat 05:00'e kadar tam kapanma uygulanacağını açıklamasının yankıları devam ediyor. Açıklama sonrasında görüşlerini aldığımız Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya “Karar sağlık adına elbette doğru, hatta geç kalındı, eyvallah ama ortada paket yok. Yani kapattım demekle oluyor mu? Kapattın da insanlar ne yapacak? Ne yiyecek, kirasını neyle ödeyecek? Çalışmadan ailelerine nasıl bakacaklar? Bunları bir anlat da bilelim. Bunları anlatmadan kapattım demek ne kadar doğru? diyerek hükümete sert tepki gösterdi.

“ALLAH HEPİMİZE YARDIMCI OLSUN”

Erdoğan’ın tam kapanma kararıyla ilgili görüşlerine devam eden Başkan Çetinkaya, “Aşı yok. Aşı gelecek sürekli. Kapandık oldubitti. Bu insanlar ne yapacak? Akşamları ne yiyecek? Aşı yok salgın var, para yok kapanma var. İnsanların halini anlamıyorlar, şaka gibi sahiden. Saadet Partisi olarak şaşkınlıkla izliyoruz, tamam tüm dünya salgınla mücadele ediyor, sadece biz değil. Ama onlar vatandaşını korumayı biliyor. Biz de yasak var da lafta var. Aşı v ar da daha ne kadar insan vuruldu? Daha aşı olmayan tonla insanlar var. Allah yardımcımız olsun” ifadesini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.