KIZILAY GEBZE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

GEBZE 19.04.2021 - 11:59, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KIZILAY GEBZE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

Türk Kızılay Gebze Şubesi, her yıl olduğu gibi bu yıl Ramazan ayında da Gebze’deki ihtiyaç sahiplerine destek olmayı sürdürüyor. Kızılay Gebze, ilçede yaşayan vatandaşlara gıda kolisi yardımında bulunuyor. Türk Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, Ramazan’ın insani yardım kuruluşları açısından bir seferberlik ayı olduğunu belirterek, “Bu yıl da ramazan kampanyasını ‘Hilal Olsun Türkiye’ sloganıyla sürdüreceğiz.  Ramazan ayında Gebze’de ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketleri ulaştırmayı hedefliyoruz. Gebze Bereket Marketlerden 100 TL karşılığında aldığınız gıda kolilerini şubemizde ihtiyaç sahiplerine dağıtmak için bağışlamanızı bekliyoruz” dedi.

Türk Kızılay Gebze Şubesi, her yıl olduğu gibi bu yıl Ramazan ayında da Gebze’deki ihtiyaç sahiplerine destek olmayı sürdürüyor.

Kızılay Gebze, ilçede yaşayan vatandaşlara gıda kolisi yardımında bulunuyor. Türk Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, Ramazan’ın insani yardım kuruluşları açısından bir seferberlik ayı olduğunu belirterek, “Bu yıl da ramazan kampanyasını ‘Hilal Olsun Türkiye’ sloganıyla sürdüreceğiz.  Ramazan ayında Gebze’de ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketleri ulaştırmayı hedefliyoruz. Gebze Bereket Marketlerden 100 TL karşılığında aldığınız gıda kolilerini şubemizde ihtiyaç sahiplerine dağıtmak için bağışlamanızı bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.