AK PARTİLİ BAŞKANLARDAN TOGG ÖVGÜSÜ

SİYASET 19.04.2021 - 11:48, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK PARTİLİ BAŞKANLARDAN TOGG ÖVGÜSÜ

TOGG, 2022 yılı son çeyreğinde ilk seri versiyonunu banttan indireceği C-SUV modeli ile dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award’da, Türkiye’den mobilite alanında ödül kazanan ilk marka olmasına Gebzeli başkanlardan tebrik geldi. Merkezi Gebze Bilişim Vadisi’nde bulunan TOGG, 2022 yılı son çeyreğinde ilk seri versiyonunu banttan indireceği C-SUV modeli ile dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award’da, Türkiye’den mobilite alanında ödül kazanan ilk marka oldu. TOGG tasarım ekibinin 150 bin saatlik çalışması, Pininfarina’nın stratejik ortak olarak iş birliği ve Murat Günak’ın yönlendirmesiyle tasarlanan C-SUV, ‘Profesyonel Konsept’ kategorisinde ödüle layık görüldü. TOGG, dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award 2021’de (iF Tasarım Ödülleri), C-SUV modeliyle mobilite alanında önemli bir başarıya imza attı. Uluslararası alanda tasarım mükemmelliği simgesi olarak bilinen ve 1954 yılından bu yana verilen iF Tasarım Ödülleri’nde bu yıl 52 ülkeden 10 bine yakın ürün ve proje yarıştı. 21 ülkeden 98 bağımsız jüri üyesi, dünyanın en iyi tasarımlarını belirlemek için kapsamlı bir değerlendirme yaptı. TOGG, mobilite alanında iF Tasarım Ödülü’nü alan ilk Türk markası oldu. Murat Günak’ın yönlendirmesiyle TOGG tasarım ekibi tarafından Pininfarina iş birliğiyle tasarlanan TOGG C-SUV, ‘Profesyonel Konsept’ kategorisinde ödüle hak kazandı. HEYKECİLER YİNE ÇILDIRACAK Gebze merkezli TOGG’un C-SUV modeli ile dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award’da, Türkiye’den mobilite alanında ödül kazanan ilk marka olmasına AK Parti’nin Gebze Bölgesi ilçe başkanları tebrik mesajları yayınladı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Daha piyasaya çıkmadan ödülleri topluyor. TOGG dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award 2021’i Türkiye’nin mobilite alanında kazanan ilk markası oldu. TOGG gururumuz. Heykelciler yine çıldıracak” dedi. 150 BİN SAATLİK ÇALIŞMA SONUCU AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “TOGG, 2022 yılı son çeyreğinde ilk seri versiyonunu banttan indireceği C-SUV modeli ile dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award’da, Türkiye’den mobilite alanında ödül kazanan ilk marka oldu. 150 bin saatlik çalışma sonucu tasarlanan C-SUV, ‘Profesyonel Konsept’ kategorisinde ödüle layık görüldü” açıklamasında bulundu. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise, “Türkiye’nin Otomobili Dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award 2021’i (iF Tasarım Ödülleri 2021) Türkiye’den mobilite alanında kazanan ilk marka oldu. Tebrikler” diye paylaşımda bulundu.

TOGG, 2022 yılı son çeyreğinde ilk seri versiyonunu banttan indireceği C-SUV modeli ile dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award’da, Türkiye’den mobilite alanında ödül kazanan ilk marka olmasına Gebzeli başkanlardan tebrik geldi.

Merkezi Gebze Bilişim Vadisi’nde bulunan TOGG, 2022 yılı son çeyreğinde ilk seri versiyonunu banttan indireceği C-SUV modeli ile dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award’da, Türkiye’den mobilite alanında ödül kazanan ilk marka oldu. TOGG tasarım ekibinin 150 bin saatlik çalışması, Pininfarina’nın stratejik ortak olarak iş birliği ve Murat Günak’ın yönlendirmesiyle tasarlanan C-SUV, ‘Profesyonel Konsept’ kategorisinde ödüle layık görüldü. TOGG, dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award 2021’de (iF Tasarım Ödülleri), C-SUV modeliyle mobilite alanında önemli bir başarıya imza attı. Uluslararası alanda tasarım mükemmelliği simgesi olarak bilinen ve 1954 yılından bu yana verilen iF Tasarım Ödülleri’nde bu yıl 52 ülkeden 10 bine yakın ürün ve proje yarıştı. 21 ülkeden 98 bağımsız jüri üyesi, dünyanın en iyi tasarımlarını belirlemek için kapsamlı bir değerlendirme yaptı. TOGG, mobilite alanında iF Tasarım Ödülü’nü alan ilk Türk markası oldu. Murat Günak’ın yönlendirmesiyle TOGG tasarım ekibi tarafından Pininfarina iş birliğiyle tasarlanan TOGG C-SUV, ‘Profesyonel Konsept’ kategorisinde ödüle hak kazandı.

HEYKECİLER YİNE ÇILDIRACAK

Gebze merkezli TOGG’un C-SUV modeli ile dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award’da, Türkiye’den mobilite alanında ödül kazanan ilk marka olmasına AK Parti’nin Gebze Bölgesi ilçe başkanları tebrik mesajları yayınladı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Daha piyasaya çıkmadan ödülleri topluyor. TOGG dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award 2021’i Türkiye’nin mobilite alanında kazanan ilk markası oldu. TOGG gururumuz. Heykelciler yine çıldıracak” dedi.

150 BİN SAATLİK ÇALIŞMA SONUCU

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “TOGG, 2022 yılı son çeyreğinde ilk seri versiyonunu banttan indireceği C-SUV modeli ile dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award’da, Türkiye’den mobilite alanında ödül kazanan ilk marka oldu. 150 bin saatlik çalışma sonucu tasarlanan C-SUV, ‘Profesyonel Konsept’ kategorisinde ödüle layık görüldü” açıklamasında bulundu. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise, “Türkiye’nin Otomobili Dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Award 2021’i (iF Tasarım Ödülleri 2021) Türkiye’den mobilite alanında kazanan ilk marka oldu. Tebrikler” diye paylaşımda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.