GÜZELTEPE İLKOKULU’NDAN EĞLENCELİ BİLGİ YARIŞMASI!

EĞİTİM 19.04.2021 - 10:04, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GÜZELTEPE İLKOKULU’NDAN EĞLENCELİ BİLGİ YARIŞMASI!

Çayırova Güzeltepe İlkokulu sınıf öğretmeni Selma Tutkun Acur’un kurucu ortak olduğu "Techsec Follows Math" adlı -eTwinning projesi üç ülkeden öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Proje kapsamında bilgi yarışması düzenlenerek çocuklara eğlence dolu anlar yaşatıldı. Çayırova Güzeltepe İlkokulu sınıf öğretmeni Selma Tutkun Acur’un kurucu ortak olarak katıldığı "Techsec Follows Math" adlı -eTwinning projesi kapsamında üç ülkeden öğretmen ve öğrencilerin katıldığı bilgi yarışması düzenlendi. Bilgi yarışmasında proje boyunca ele alınan tüm konulara ait sorular yer aldı. Ortak okulları temsilen birer öğretmenin öğrencisi ile katılığı çevrimiçi ve eğlenceli bir değerlendirme çalışması gerçekleşti. Türkiye, Azerbaycan ve Romanya ortaklı projenin son çalışması öğrencilerin eğlenerek yarışmasını sağlarken matematik dilinin evrensel olduğunu da çocuklara göstermiş oldu. PROJENİN AMACI UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNİ DESTEKLEMEK Projenin kurucu ortağı olan Güzeltepe İlkokulu sınıf öğretmeni Selma Tutkun Acur, projenin amacının çocukların matematiğe karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak, uzaktan eğitim sürecini desteklemek, teknolojiden en iyi şekilde faydalanmak, Web2.0 araçlarını tanımak ve kullanmak, farklı illerden ve farklı ülkelerden çocukların iş birliği yapmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Çayırova Güzeltepe İlkokulu sınıf öğretmeni Selma Tutkun Acur’un kurucu ortak olduğu "Techsec Follows Math" adlı -eTwinning projesi üç ülkeden öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Proje kapsamında bilgi yarışması düzenlenerek çocuklara eğlence dolu anlar yaşatıldı.

Çayırova Güzeltepe İlkokulu sınıf öğretmeni Selma Tutkun Acur’un kurucu ortak olarak katıldığı "Techsec Follows Math" adlı -eTwinning projesi kapsamında üç ülkeden öğretmen ve öğrencilerin katıldığı bilgi yarışması düzenlendi. Bilgi yarışmasında proje boyunca ele alınan tüm konulara ait sorular yer aldı. Ortak okulları temsilen birer öğretmenin öğrencisi ile katılığı çevrimiçi ve eğlenceli bir değerlendirme çalışması gerçekleşti. Türkiye, Azerbaycan ve Romanya ortaklı projenin son çalışması öğrencilerin eğlenerek yarışmasını sağlarken matematik dilinin evrensel olduğunu da çocuklara göstermiş oldu.

PROJENİN AMACI UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNİ DESTEKLEMEK

Projenin kurucu ortağı olan Güzeltepe İlkokulu sınıf öğretmeni Selma Tutkun Acur, projenin amacının çocukların matematiğe karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak, uzaktan eğitim sürecini desteklemek, teknolojiden en iyi şekilde faydalanmak, Web2.0 araçlarını tanımak ve kullanmak, farklı illerden ve farklı ülkelerden çocukların iş birliği yapmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.