Gebze’de ‘Gönülden Gönüle’ Ramazan’da da devam ediyor

GEBZE 14.04.2021 - 17:42, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Gebze’de ‘Gönülden Gönüle’ Ramazan’da da devam ediyor

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, ‘Gönülden Gönüle Projesi’ kapsamında aile ziyaretlerine Ramazan ayında da devam ediyor. Ramazan ayı boyunca Gebze’de ikamet eden şehit, gazi, engelli, dul, yetim ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri ziyaret edecek olan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Ramazan ayının ilk ziyaretini Arapçeşme Mahallesi’nde bulunan beş aileye gerçekleştirdi. İlk hane ziyaretini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan Arapçeşme Mahallesi’nde aynı sokakta ikamet eden Uygun, Otal ve Baysal ailelerine yapan Kaymakam Güler, “Ramazan ayı imkânların cömertçe paylaşıldığı, birlik ve beraberlik duygusunun en derinden hissedildiği mukaddes bir aydır. Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en iyi şekilde yaşayıp yaşatmaktır. Ramazan ayı boyunca ziyaretlerimiz devam edecek. Hane ziyaretleri yaparak ailelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye çalışıyoruz. Kapısını çalmadığımız ailemiz kalmayacak. Onların müşküllerini gidermek bizlerin görevidir. Sosyal Devletçilik de bunu gerektirir” dedi. İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE YARDIMLAR DEVAM EDECEK Kaymakam Güler daha sonra Arapçeşme Mahallesindeki Akan ve Işık ailelerini ziyaret ederek ailelerin Ramazan ayını tebrik edip ailelerimize nakit, gıda çeki çocuklar için hediye ve benzeri yardımlarda bulundu. Ailelere ihtiyaçları ve talepleri ile ilgili yardımların imkanlar ölçüsünde yapılacağını söyledi. Ramazan ayının ilk gününde Kaymakam Güler’in ziyareti dolayısıyla çok mutlu olduklarını söyleyen aileler, “Allah devletimizden razı olsun. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Sizlere duacıyız, ömrünüz uzun olsun” diyerek teşekkür ettiler.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, ‘Gönülden Gönüle Projesi’ kapsamında aile ziyaretlerine Ramazan ayında da devam ediyor.

Ramazan ayı boyunca Gebze’de ikamet eden şehit, gazi, engelli, dul, yetim ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri ziyaret edecek olan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Ramazan ayının ilk ziyaretini Arapçeşme Mahallesi’nde bulunan beş aileye gerçekleştirdi. İlk hane ziyaretini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan Arapçeşme Mahallesi’nde aynı sokakta ikamet eden Uygun, Otal ve Baysal ailelerine yapan Kaymakam Güler, “Ramazan ayı imkânların cömertçe paylaşıldığı, birlik ve beraberlik duygusunun en derinden hissedildiği mukaddes bir aydır. Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en iyi şekilde yaşayıp yaşatmaktır. Ramazan ayı boyunca ziyaretlerimiz devam edecek. Hane ziyaretleri yaparak ailelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye çalışıyoruz. Kapısını çalmadığımız ailemiz kalmayacak. Onların müşküllerini gidermek bizlerin görevidir. Sosyal Devletçilik de bunu gerektirir” dedi.

İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Kaymakam Güler daha sonra Arapçeşme Mahallesindeki Akan ve Işık ailelerini ziyaret ederek ailelerin Ramazan ayını tebrik edip ailelerimize nakit, gıda çeki çocuklar için hediye ve benzeri yardımlarda bulundu. Ailelere ihtiyaçları ve talepleri ile ilgili yardımların imkanlar ölçüsünde yapılacağını söyledi. Ramazan ayının ilk gününde Kaymakam Güler’in ziyareti dolayısıyla çok mutlu olduklarını söyleyen aileler, “Allah devletimizden razı olsun. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Sizlere duacıyız, ömrünüz uzun olsun” diyerek teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.