Öztürk koronavirüse yenik düştü!

GÜNDEM 14.04.2021 - 12:33, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Öztürk koronavirüse yenik düştü!

İlimizin tanınan ve sevilen iş insanlarından, kentte birçok akaryakıt istasyonu sahibi olan, Kocaeli Ticaret Odası meclis üyesi, Öztürkler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Abdin Öztürk, COVİD-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Bir süre önce yakalandığı virüs sonrasında VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisi süren 42 yaşındaki iş insanı, koronavirüse yenik düşerek yaşamını yitirdi. Gazetemiz olarak merhuma Allah’tan rahmet, Öztürk ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. YILDIRIM: ÇOK ÜZGÜNÜM Abdin Öztürk’ün vefat haberi iş dünyasını yasa boğarken, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da yakın dostunun acısıyla büyük üzüntü yaşadı. Yaşadığı üzüntüyü dile getirmekte güçlük çeken Yıldırım, “Dostum, kardeşim değerli iş insanı Abdin Öztürk’ün vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kelimelerin bittiği noktadayız. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve dostlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.

İlimizin tanınan ve sevilen iş insanlarından, kentte birçok akaryakıt istasyonu sahibi olan, Kocaeli Ticaret Odası meclis üyesi, Öztürkler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Abdin Öztürk, COVİD-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Bir süre önce yakalandığı virüs sonrasında VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisi süren 42 yaşındaki iş insanı, koronavirüse yenik düşerek yaşamını yitirdi. Gazetemiz olarak merhuma Allah’tan rahmet, Öztürk ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

YILDIRIM: ÇOK ÜZGÜNÜM

Abdin Öztürk’ün vefat haberi iş dünyasını yasa boğarken, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da yakın dostunun acısıyla büyük üzüntü yaşadı. Yaşadığı üzüntüyü dile getirmekte güçlük çeken Yıldırım, “Dostum, kardeşim değerli iş insanı Abdin Öztürk’ün vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kelimelerin bittiği noktadayız. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve dostlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.