ÇAYIROVA’DA KOMİSYON VE ENCÜMEN ÜYELERİ NETLEŞTİ!

Çayırova 07.04.2021 - 10:03, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’DA KOMİSYON VE ENCÜMEN ÜYELERİ NETLEŞTİ!

Çayırova Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı kültür salonunda gerçekleşti. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin yönettiği Nisan ayı meclisinde, gündemde yer alan maddeler görüşüldü. Yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanarak kabul edilmesiyle başlayan meclis toplantısında, görev yapacak komisyonlar, encümen üyeliği ve meclis başkan vekilliği seçimi yapıldı. ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ Gizli oy açık tasnifle yapılan oylamada İmar ve Bayındırlık Komisyonuna Fatmanur Çelik, Seyhan Dönmez, Ali Yüksel, Behçet Günay, Salih Işık, Hukuk, Dilekçe ve Tetkik Komisyonuna Hasan Akan, Halil Halifeoğlu, Burak Fidan, Şahin Ayaz, Tayfun Budak, Plan Bütçe Komisyonuna Metin Demirci, Zafer Alkan, Muhsin Ateş, Arzu Arslan, Muharrem Gökçe, Belediye Encümen Üyeliklerine Sadettin Arıkboğa, Abdurrahman Çapan, Muhammed Demirkıran, Meclis 1. Başkanvekilliğine Filiz Ayyıldız, Meclis 2. Başkanvekilliğine Erhan Sarıdede, Katip Üyeliklere ise Burak Fidan ve Arzu Arslan seçildi. FAALİYET RAPORU OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ Gündemde yer alan diğer maddelerin görüşülerek karara bağlandığı Nisan ayı meclis toplantısında ayrıca gündemin son maddesinde yer alan 2020 Yılı Faaliyet Raporu oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı Nisan ayı meclisinde Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, meclis üyelerinin gündem dışı sorularını da cevaplandırdı. Çayırova Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu 16 Nisan Cuma günü saat 15.00’te yapılacak.

Çayırova Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı kültür salonunda gerçekleşti. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin yönettiği Nisan ayı meclisinde, gündemde yer alan maddeler görüşüldü. Yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanarak kabul edilmesiyle başlayan meclis toplantısında, görev yapacak komisyonlar, encümen üyeliği ve meclis başkan vekilliği seçimi yapıldı.

ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Gizli oy açık tasnifle yapılan oylamada İmar ve Bayındırlık Komisyonuna Fatmanur Çelik, Seyhan Dönmez, Ali Yüksel, Behçet Günay, Salih Işık, Hukuk, Dilekçe ve Tetkik Komisyonuna Hasan Akan, Halil Halifeoğlu, Burak Fidan, Şahin Ayaz, Tayfun Budak, Plan Bütçe Komisyonuna Metin Demirci, Zafer Alkan, Muhsin Ateş, Arzu Arslan, Muharrem Gökçe, Belediye Encümen Üyeliklerine Sadettin Arıkboğa, Abdurrahman Çapan, Muhammed Demirkıran, Meclis 1. Başkanvekilliğine Filiz Ayyıldız, Meclis 2. Başkanvekilliğine Erhan Sarıdede, Katip Üyeliklere ise Burak Fidan ve Arzu Arslan seçildi.

FAALİYET RAPORU OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Gündemde yer alan diğer maddelerin görüşülerek karara bağlandığı Nisan ayı meclis toplantısında ayrıca gündemin son maddesinde yer alan 2020 Yılı Faaliyet Raporu oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı Nisan ayı meclisinde Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, meclis üyelerinin gündem dışı sorularını da cevaplandırdı. Çayırova Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu 16 Nisan Cuma günü saat 15.00’te yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.